Mikä on kansan mielipide?
Mielipidetiedustelun tuloksia ei osata tulkita. Jatkuvasti uutisoidaan, että enemmistö vastustaa Natoon liittymistä. Ei ymmärretä sitä, että gallupit osoittavat vain sen, ettei enemmistö halua liittyä puolustusliittoon rauhan aikana, kun siihen ei ole mitään tarvetta. Natoon halutaan liittyä vasta kun siihen on tarve (kriisi).
TP Niinistökin sanoi vaalitentissä, että "kyllä niitä liittoja silloin sitten syntyy kun on kriisi". Hän varmaan viittaa Nato-optioon, jota käytetään pari päivää ennen kuin vieraan vallan sotavoimat ylittävät rajan tai ohjukset on lähetetty kohti aluettamme.
Nato-optio on hallituksen itselleen myöntämä oikeus hakea Naton jäsenyyttä kun on tarve. Jotkut asiaa tuntemattomat luulevat, että option koskisi Naton jäsenyyttä ja sen olisi myöntänyt Nato.
TP Niinistön mukaa Nato-optio on samalla ”ulkopolitiikan väline”. Olemme jo huomanneet, että naapurimaamme ottaa todesta tuon välineen käytön mahdollisuuden.
Veikko Vennamo aikoinaan sanoi, että ”kyllä kansa tietää”. Totta, eihän kansa ihan niin tyhmää ole, ettei ottaisi apua vastaan silloin, kun siihen on tarve.
Ongelma vaan tässä nato optiossa on , että Naton säännöt kieltävät ottamasta maata jäseneksi, joka on jo konfliktissa. Sitä Suomalaiset typerykset eivät vain suostu tajuamaan. Valitettavasti totuus ei hetkauta meidän politiikkojaan kun he kauppaavat mielikuviaan sekä uniaan.
Ilmoita asiaton viesti
Usko optioon on tärkeämpää kuin realismi. Vain tosikot eivät usko optioon eivätkä joulupukkiin.
Ilmoita asiaton viesti
Eikä se liittymisasia muutamassa päivässä hoideta. Jokainen jäsenmaa pitää hyväksyä Suomen jäsenhakemusta. Presidentinvaalitenteissä Niinistöltä ja muilta pitäisi purista tämä asia.
Hölmöyttä on vielä vain puhua tästä optiosta nyt kun Venäjä uudistaa asevoimansa ja varustautuu jättibudjetilla. Jos ei voinut liittyä Natoon kun Venäjä oli heikko ja sekasorrossa niin viimeistään nyt, kaiken järjen mukaan, olisi aika lähettää hakemus ja käyttää sitä optiota. Kaikki Venäjään pakkoliitetyt Baltian maat liittyivät heti esimmäsien tilaisuuden tullen ja niin tekivät myöskin Varsovan liiton entiset jäsenet.
Ilmoita asiaton viesti
”Ei ymmärretä sitä, että gallupit osoittavat vain sen, ettei enemmistö halua liittyä puolustusliittoon rauhan aikana, kun siihen ei ole mitään tarvetta”
Onko sinulla jotain näyttöä tästä?
Ilmoita asiaton viesti
Tiedän sen siitä kun siitä jokin aika sitten keskusteltiin lehdistössä avoimesti. Mutta ei siihen ottanut kukaan kantaa politikoista. Olivat hiljaa vain. No jos vastustaa Natoa niin eihän se ole järkevää asiasta keskustella. Se pitää vain vaieta kuoliaaksi ja toivoa parasta.
Ilmoita asiaton viesti
Okei
Ilmoita asiaton viesti
On, mielipidekyselyn kysymysvaihtoehto.
Ilmoita asiaton viesti
Malttaisitko laittaa niitä näytille ja tuonko perusteella luulet tietäväsi mitä ihmiset ajattelevat?
Ilmoita asiaton viesti
Mitä aikaa luulet vaihtoehtojen ”kyllä” tai ”ei” tarkoittavan? Onko aika tänään, tällä viikolla, tänä vuonna vai kenties ei ikinä.
Ei tarvitse olla kovin älykäs, että ymmärtää kysymyksen koskevan tätä hetkeä, nyt, ellei sitä määritellä.
Turkulaisetkin haluavat aina tarkentaa kysymystä. Kun turkulaiselta kysyy ”paljonko kello on?”, ennen vastausta hän haluaa tarkentaa: ”ai ny vai”.
Ilmoita asiaton viesti
Ai tämä oli taas tätä tasoa..
Ilmoita asiaton viesti
Ehkä tämä taso on liian vaativa?
Ilmoita asiaton viesti
On todellakin..en kykene laskeutumaan.
Ilmoita asiaton viesti
Suomen kansa vastustaa Natoon liittymistä ja haluaa maahamme lisää maahanmuuttajia.
Ensimmäinen tahtotila tukee toisen toteutumista mikäli Suomi joutuu Venäjän hyökkäyksen kohteeksi olematta Naton täysvaltainen jäsen.
Maahanmuuttajien määrä ei kuitenkaan enää tuolloin ole Suomen viranomaisten päätettävissä.
Ilmoita asiaton viesti
NATO:n suhteen on muutamia kysymyksiä, joita piilotellaan. Otetaan muutama esimerkki näistä kysymyksistä:
Kannatatko Suomen NATO-jäsenyyttä jos presidentti ja hallitus sitä suosittelevat?
On oletettavaa, että tasavallan presidentillä ja hallituksella on käytössään paljon enemmän tietoa kuin keskivertokansalaisella. Jos hallitus selkeästi sanoisi, että NATO-jäsenyys olisi yksi vaihtoehto, niin siitä varmasti seuraisi, että NATO:n kannatus kasvaisi.
Kannatatko Suomen NATO-jäsenyyttä jos Ruotsi päättää liittyä NATO:oon?
Jos Ruotsissa porvarit voittavat seuraavat vaalit, niin on olemassa se riski, että Ruotsi päättää liittyä NATO:on. He vain ilmoittavat tästä Suomelle ja aloittavat liittymisneuvottelut. Tämän jälkeen Suomi tulisi olemaan samassa ryhmässä Valkovenäjän, Ukrainan ja Georgian kanssa. Sitäkö me haluamme?
Haluatko, että Suomi tulisi sotatilanteessa saamaan ulkopuolista sotilaallista apua?
Kannattaa muistaa, että keväällä 1940 Stalinin keskeinen syy tehdä rauha Suomen kanssa oli se, että hän pelkäsi, että Britannia ja Ranska saattaisivat antaa Suomelle sotilaallista apua ja tämä johtaa Neuvostoliiton sotaan näitä maita vastaan. Neuvostoliiton suurhyökkäys kesällä 1944 torjuttiin osittain lentolaivue Kuhlmeyn ja saksalaisten aseiden, kuten panssarinyrkkien avulla.
Yksin Suomen sotilaallinen kyvykkyys on hyvin rajallinen johtuen asevoimia rajoittavista taloudellisista tekijöistä ja tätä kautta nykyaikaisen teknologiaan panostavan vihollisen torjuminen olisi hyvin vaikeata. Uskottava puolustus oppina ei tarkoita sitä, että Suomen puolustus on meidän silmissämme uskottava, vaan sitä, että se on hyökkääjät pitävät puolustusta uskottavana.
Ilmoita asiaton viesti
Kansan syvissä riveissä Natoon liittyminen tarkoittaisi suomalaisten sotilaiden kuolemaa Naton sodissa eri puolilla maapalloa sekä sitä, ettei Nato kuitenkaan auttaisi Suomen Venäjän aggression edessä.
En minäkään liittyisi tuollaiseen Natoon. Mutta valitettavasti vuosikymmenien disinformaatio on tehnyt suomalaisten ja suurelta osin myös päättäjiemme keskuudessa tuhoaan, ja käsitys Natosta on Suomessa kovin valheellinen.
Ilmoita asiaton viesti
Nato-optio = Suomalaisen Valehtelijapoliitikon® tavaramerkki.
Ilmoita asiaton viesti