Aitouden epäily

Eipäs juupas ei tarkoitakaan enää rasismia vaan sitä onko sen kieltäminen aitoa vai ei. Aitouden epäily on saanut farssin luonteen. Aitoutta pitäisi todistaa konkreettisilla toimilla, ilmoitus tai julistus ei riitä. Mitä konkreettisia toimia hallitukselta odotetaan? Sitä oppositio ei kerro, konkreettista vaan pitäisi olla. Hallitus voi tehdä lakiesityksiä eikä se voi toimia niin kuin Elokapina. Tilanne vaikuttaa ”itkupotkuraivarilta” väärin menee mutta miten se pitäisi estää, ei kerrota.

Avaan tähän mahdollisuuden kertoa Hallitukselle sellaisia uskottavia konkreettisia toimia mitä ei ole hallitusohjelmassa eikä hallituksen rasisminvastaisessa ilmoituksessa vielä mainittu.

Olkaa hyvä areena on vapaa: (toivottavasti tämä noteerataan hallituksessa ja oppositiossa)

MattiVillikari1
Sitoutumaton Espoo

Elämäntyöni olen tehnyt it-alalla pankeissa, maksujenvälitysjärjestelmien suunnittelijana. Eläkkeellä ehtinyt seilata kerran Suomen ympäri ja seitsemän kertaa purjeveneellä Atlantin yli.

Kirjoitukseni ovat pelkästään omiani, kun kukaan minua viisaampi ei ole antanut lupaa kirjoittaa omiaan. Joskus esittämäni ajatukset ovat kummallisia, jopa omastakin mielestä. Joskus jopa vastoin yleistä mielipidettä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu