Avoin kirje Presidentti Putinille

Arvoisa naapurivaltiomme  päämies, Vladimir Vladimirovitš Putin.  Jos  olette  huolestunut maanne turvallisuudesta,  minulla on Teille  ehdotus.

Kun Suomi hakee Pohjois-Atlantin Liitton jäsenyyttä, se voisi tehdä sen ehdollisena.  Jäsenyydessä olisi sellainen ehto, ettei Suomi hyökkää Venäjän Federaation kimpuun, ei uhkaile sotilaallisesti eikä avusta muita valtioita hyökkäyksessä eikä sen valmistelussa.

Olen huomannut, että Te, Presidentti Putin, olette kovin huolestunut maanne turvallisuudesta.  Uskon, että Suomi, Naton täysjäsenenä, voisi vaikuttaa siihen, ettei  turvallisuuttanne  enää  uhattaisi Naton taholta.  Tiedättehän, että jäsenenä Suomella olisi veto-oikeus Naton päätöksiin.

Toivon, ettei  Venäjän Federaatio ymmärrä Suomen Natojäsenyyden hakemista vihamielisenä,  vaan päivastoin maailman rauhaa edistävänä tekona.

En odota vastaustanne tänne US-Puheenvuoroon, mutta kun teillä on hyvät yhteydet presidenttiimme, Sauli Niinistöön, riittää kun kertoisitte  tämän ehdotuksen hänelle. Voitte pitää ehdotuksen omananne (en tule kertomaan myötävaikutustani siihen millän avoin)

 

Ystävällisin terveisin

Matti Villikari

purjehtija Espoosta.

 

PS.

Jos pääsette Youtubeen, suosittelen katsomaan ja kuuntelemaan tämän (takaan ettei siihen sisälly virusta)  https://www.youtube.com/watch?v=d-diB65scQU

 

Hyvää ja erityisen rauhallista joulua ja koko seuraavaa vuotta.

 

 

+8
MattiVillikari1
Sitoutumaton Espoo

Elämäntyöni olen tehnyt it-alalla pankeissa, maksujenvälitysjärjestelmien suunnittelijana. Eläkkeellä ehtinyt seilata kerran Suomen ympäri ja seitsemän kertaa purjeveneellä Atlantin yli.

Kirjoitukseni ovat pelkästään omiani, kun kukaan minua viisaampi ei ole antanut lupaa kirjoittaa omiaan. Joskus esittämäni ajatukseni ovat kummallisia, jopa omasta mielestänikin.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu