Estääkö Pariisin rauhansopimus Suomen liittymisen Natoon?

Hämmästyttävää miten kuvakulma vaikuttaa ajatteluun.

 

 

 

 

Kokemäen Kokoomus ry:n hallituksen jäsen Jorma Jaakkola  väittää, että  Pariisin rauhansopimus estää Suomen Nato-jäsenyyden.

 

Vaikka tunnetusti Kokoomuksessa sallitaan  jäsenten vapaat mielipiteet,  kysymyksessä on sentään niin vakava väite, että ihmettelen, ettei Kokoomuksen johto ole millään tavalla kommentoinut Jaakkolan väitettä.

Jaakkola ei ole yksin tätä mieltä.  Tällä kirjoittava  Ritva Puolakka on lähettänyt asiasta kyselyn Hallitukselle ja saamassaan vastauksessa hänelle on ilmoitettu, että asia tutkitaan tarkoin.

Kun sekä Tasavallan Presidentti että Pääministeri ovat ilmoittaneet kannattavansa pikaista jäsenyyden hakua, oletan, että Jaakkolan väite on tutkittu ja virheelliseksi todettu.

 

+5
MattiVillikari1
Sitoutumaton Espoo

Elämäntyöni olen tehnyt it-alalla pankeissa, maksujenvälitysjärjestelmien suunnittelijana. Eläkkeellä ehtinyt seilata kerran Suomen ympäri ja seitsemän kertaa purjeveneellä Atlantin yli.

Kirjoitukseni ovat pelkästään omiani, kun kukaan minua viisaampi ei ole antanut lupaa kirjoittaa omiaan. Joskus esittämäni ajatukseni ovat kummallisia, jopa omasta mielestänikin.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu