Estonia

Ei kai vaan Estonian uppoamiseen ole ollut syypää roistovaltio Venäjä? Ei ehkä, kuin ei ollut MH17 alasampumiseenkaan. Miksikä juuri Venäjää aina epäillään roistomaisuuksista, onko siihen jotain perustetta??

Saavatko salaliittoteoriat Estonian uppoamisesta muutakin näyttöä kuin keulaviriirin irtoamisen? Nyt on löytynyt aluksen kyljestä metri kertaa neljä metrin reikä. Jos tuo on totta, Suomen Onnettomuuskeskuksen johtajan lausuma siitä, ettei se ole voinut aiheuttaa aluksen uppoamista, on aika kummallinen.

”Onnettomuustutkintakeskuksen johtava tutkija Kai Valonen tyrmää televisio-yhtiö Discoveryn uuden dokumentin väitteet autolautta Estonian uppoamisesta.”

Voi juku, kyllä siitä tulee vettä niin paljon sisään, että botski uppoaa. Tietenkin on mahdollista, ettei sellaista reikää ole, ja Valtosella on siitä varma tieto, eli Discoveryn juttu on studiossa tehtyä täyttä bluffia.

MattiVillikari1

Elämäntyöni olen tehnyt it-alalla pankeissa, maksujenvälitysjärjestelmien suunnittelijana. Eläkkeellä ehtinyt seilata kerran Suomen ympäri ja seitsemän kertaa purjeveneellä Atlantin yli.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu