Hulvatonta menoa natottamisessa!

Suomen kansana vauhtisokeus natoasiassa johtuu pelkästään siitä, ettei valtiovalta ole kyennyt hillitsemään vauhtia. Natokiimailijat ovat määränneet tahdin ja mitä valtamedia saa  kirjoittaa. Ihmekös tuo jos kansaa viedään kuin laskiämpäriä kohti Natoa.

Olen pohtinut, että meno olisi aivan toisenlaista jos meillä  24.2.2022 olisi ollut vanhaa, tuttua ja turvallista, rauhanomaista vakaus-, ystävyys- ja puolueettomuuspolitiikkaa noudattava valtiojohto:

Presidenttinä Tarja Halonen, ulkoministerinä Erkki Tuomioja, valtiovarainministerinä Paavo Arhinmäki (velkoja ei tarvitse maksaa). Eurooppaministerin ä Paavo Väyrynen, puolustusministerinä Markus Mustajärvi ja sisäministerinä Li Andersson.

Kyllä gallupit näyttäisivät aivan erilaisia lukemia. Johdossa on vika, kyllä jämti on nii.

(Jokainen varmaan huomaa tämän blogin tyylilajin mutta varmuudeksi annan srkm-varoituksen)

MattiVillikari1
Sitoutumaton Espoo

Elämäntyöni olen tehnyt it-alalla pankeissa, maksujenvälitysjärjestelmien suunnittelijana. Eläkkeellä ehtinyt seilata kerran Suomen ympäri ja seitsemän kertaa purjeveneellä Atlantin yli.

Kirjoitukseni ovat pelkästään omiani, kun kukaan minua viisaampi ei ole antanut lupaa kirjoittaa omiaan. Joskus esittämäni ajatukseni ovat kummallisia, jopa omasta mielestänikin.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu