Kommentti poistettu

Eräs blogisti julkaisi kirjoituksensa niin, että kommentointi oli mahdollista. Itse kirjoitus herätti runsaasti tunteita ja kommentteja kertyi runsaasti. Kaikki kommentit eivät olleet blogistin mielestä aivan asiallisia kun blogisti poisti ne. Keskustelu jatkui …… mutta sitten Hups, kesken kaiken blogisti sulki kommentoinnin. Tämä oli mielestäni loukkaus niitä kommentaattoreita kohtaan, jotka olivat kirjoittaneet kommenttinsa asiallisesti ja sääntöjen mukaan.

Minua tämä harmitti niin, että pistin myös omat kommenttini roskakoriin. (Se on mahdollista niin, että valitsee ohjausnäkymästä kommentti-symbolin ja sieltä sitten asettaa ko. kommentin roskakoriin ja sitten pysyvästi, jos on tarvis). Tein tästä ”kesken-keskutelun-kommentointisulusta” valituksen myös ylläpidolle. Kommentoinnin evääminen ei mielestäni sovi keskustelupalstan luonteeseen. Jos tätä pidetään tarpeellisena, toivoisin, että siitä ilmoitettaisiin heti kirjoituksen alussa niin, että voisi jättää lukematta koko jutun.

MattiVillikari1
Sitoutumaton Espoo

Elämäntyöni olen tehnyt it-alalla pankeissa, maksujenvälitysjärjestelmien suunnittelijana. Eläkkeellä ehtinyt seilata kerran Suomen ympäri ja seitsemän kertaa purjeveneellä Atlantin yli.

Kirjoitukseni ovat pelkästään omiani, kun kukaan minua viisaampi ei ole antanut lupaa kirjoittaa omiaan. Joskus esittämäni ajatukset ovat kummallisia, jopa omastakin mielestä. Joskus jopa vastoin yleistä mielipidettä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu