Sanan vapausko?

Lehdistön sananvapauden päivää vietettiin 3.5. Sananvapaus on sivistysvaltion edellytys. Tunnetusti vapaus tarkoittaa myös vastuuta. Sananvapaus on myös kansalaisten perustuslain suoma oikeus.

Ilmari Schepel kirjoitti blogin US-Puheenvuoroon alankomaalaisesta poliitikosta Pim Fortuyn, joka valittiin vuonna 2004 television katsojaäänestyksessä Suurimmaksi alankomaalaiseksi https://fi.wikipedia.org/wiki/Pim_Fortuyn

En tiedä mitä Puheenvuoron sääntöä Ilmari rikkoi kun hänen kirjoituksensa poistettiin? Ilmarille ei ole kerrottu syytä hänen pyynnöstään huolimatta.

Mielestäni tämänkaltainen mielivalta sivistyneeksi uskotussa mediassa ei käy päinsä. Toivon avoimmuutta ja toimituksen selvitystä mistä sääntörikkomuksesta oli kysymys.

Uskon etten ole ainoa, joka odottaa, että blogistille kerrotaan MIKSI hänen sananvapauttaan rajoitettiin poistamalla hänen kirjoituksensa.

MattiVillikari1

Elämäntyöni olen tehnyt it-alalla pankeissa, maksujenvälitysjärjestelmien suunnittelijana. Eläkkeellä ehtinyt seilata kerran Suomen ympäri ja seitsemän kertaa purjeveneellä Atlantin yli.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu