Suhde venäläisiin

Katselin juuri telkkarista hienon tarinan: ”Hytti numero 6”. Siitä tuli mieleen oma kokemukseni, ei tosin noin intiimi, mutta kuitenkin selvä ero kansaan ja viranomaisiin ja valtiojohtoon. Oma kokemukseni kansalaisista vuoden 2004 perusteella ja enimmäkseen Karjalan alueelta on lämmin mutta viime aikaiset uutiset aiheuttavat ristiriitaisia tunteita. Miten ihmeessä noin hienot ihmiset voivat hyväksyä noin roistomaisen toiminnan Ukrainassa?

Siihenkin on ehkä järkeenkäypä selitys vuosikymmenien ellen sanoisi satojen vuosien historiassa (aivopesussa) .

Joku on nimittänyt minua täällä Puheenvuorossa natokiimaiseksi. Jos jaksatte katsoa tämän tarinan niin voitte tehdä oman johtopäätöksenne kiiman asteesta. https://www.youtube.com/watch?v=haJEdvX4xXY&t=1s

Oma analyysini on ettei kansassa ole mitään vikaa, vika on johdossa ja suuri kysymys on miten kansa saadaan ymmärämään , että heitä kusetetaan raakasti.

MattiVillikari1
Sitoutumaton Espoo

Elämäntyöni olen tehnyt it-alalla pankeissa, maksujenvälitysjärjestelmien suunnittelijana. Eläkkeellä ehtinyt seilata kerran Suomen ympäri ja seitsemän kertaa purjeveneellä Atlantin yli.

Kirjoitukseni ovat pelkästään omiani, kun kukaan minua viisaampi ei ole antanut lupaa kirjoittaa omiaan. Joskus esittämäni ajatukseni ovat kummallisia, jopa omasta mielestänikin.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu