Suomessako ”diskuteerattaisiin”?

Voisiko Kepu tulla tilalle? PS. Minulla on lukihäiriö mitä tuossa laukussa luki ja Purrallakin näyttää olevan tumma tukka tuossa kuvassa. (mutta mistä Kari sen olisi voinut tietää)
.
.
.
.
.
.
.
Suomen Suomen kirjeenvaihtaja Katja Incoronato kirjoittaa: ”
”Poliittisesta riskistä tuli rytinällä totta – Petteri Orpon uhkapelistä voi koitua karu lasku. – Eurooppalaisen huomion kohdistuminen Suomeen kannattaa hallituksessa ottaa nyt tosissaan. Suomen poliittinen riski tuli nimittäin tällä viikolla rytinällä koko Euroopan päiväjärjestykseen. ”

Miten tästä umpikujasta selviydytään? Ratkaisu ei voi olla neuvottelu, missä kumpikaan osapuoli ei peräydy. Vaatimuksia ovat yleisellä tasolla natsien poisto hallituksesta ja ”köyhien kyykyttämisen” poisto hallitusohjelmasta. Nyt pitäisi tietää poistettavat natsit ja kyykytyskohdat.

Oma ehdotukseni on, että näissä neuvotteluissa sovittaisiin vain ja ainoastaan tavoitteista Suomen julkisen talouden kestävyysvajeen korjaamiseksi. Keinoihin palattaisiin myöhemmin kun oppositiolla on niitä esittää. Kun lakon vaatimuksena on, että hallitus ryhtyisi aitoihin neuvotteluihin, niin jos näin saataisiin lakot päättymään, neuttottelut pitäisi aloittaa välittömästi.

Kun ja jos yhteisymmärrykseen tavoitteista päästään, oppositio yhdessä ay-liikkeen kanssa laatisi oman ehdotuksensa muutoksista hallitusohjelmaan. Tämän jälkeen olisi jotakin konkreettista pohjaa käytäville neuvotteluille.

MattiVillikari1
Sitoutumaton Espoo

Elämäntyöni olen tehnyt it-alalla pankeissa, maksujenvälitysjärjestelmien suunnittelijana. Eläkkeellä ehtinyt seilata kerran Suomen ympäri ja seitsemän kertaa purjeveneellä Atlantin yli.

Kirjoitukseni ovat pelkästään omiani, kun kukaan minua viisaampi ei ole antanut lupaa kirjoittaa omiaan. Joskus esittämäni ajatukset ovat kummallisia, jopa omastakin mielestä. Joskus jopa vastoin yleistä mielipidettä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu