Tuomiojan sotapsykoosi

Erkki Tuomioja syyttää mediaa siitä, että Suomen kansa on vaihtanut suhtautumistaan puolustusliitto Natoon. Ilman syytteitä ei pääse Helsingin Sanomatkaan, joka on tehnyt tutkimuksen kansanedustajien Natokannoista.

Vakava este Natojäsenyydelle on hallitusohjelma: ”Tuomiojalle on nimittäin tärkeää, että pidämme kiinni hallitusohjelman kirjauksesta pyrkiä estämään Suomen joutuminen sotilaalliseen konfliktiin. Näin ollen Nato-jäsenyys on ristiriidassa tämän tavoitteen kanssa.”

 

Heheh. Seuraaviin hallitusohjelmiin pitäisi ehdottomasti saada myös pyrkimys suomalaisten pitämiseksi maailman onnellisimpana kansana.

 

Vaikuttaa vahvasti, että Tuomioja itse suoltaa hysteerisen psykoosin vallassa näitä selityksiä toivoen että kansa ja kansanedustajat palaisivat ”vanhaan normaaliin”.

Samanlaista epätoivoista pyristelyä on myös Paavo Väyrysellä, joka luki madonluvut blogissaan: ”Vaarallista uhkapeliä isänmaan kohtaloilla”

 

PS: huomasin saman perustelun usean vasemmistoliiton edustajan natovastaisessa argumentoinnissa: ”Nato-jäsenyys tarkoittaa liittoutumista sananvapautta ja ihmisoikeuksia rajoittavien maiden kanssa.” Sellaisina mainitaan Turkki, Unkari ja USA. (Huom. nämä ovat myös YK:n jäseniä!)

+5
MattiVillikari1
Sitoutumaton Espoo

Elämäntyöni olen tehnyt it-alalla pankeissa, maksujenvälitysjärjestelmien suunnittelijana. Eläkkeellä ehtinyt seilata kerran Suomen ympäri ja seitsemän kertaa purjeveneellä Atlantin yli.

Kirjoitukseni ovat pelkästään omiani, kun kukaan minua viisaampi ei ole antanut lupaa kirjoittaa omiaan. Joskus esittämäni ajatukseni ovat kummallisia, jopa omasta mielestänikin.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu