Husu, valheet eivät sinua eduskuntaan vie.

Näin alkuun tunnustan Husu suoraan vahingoniloni siitä, että sinä jäit valheistasi kiinni. Tämä päivä on kirjaimellisesti tuottanut minulle niin suurta iloa, että olen työtä tehnyt laulellen. Kiitos siitä sinulle Husu. En muista vuosiin moista vahingoniloa kokeneeni. Enkä edes yritä peitellä sitä millään tapaa kuinka suuresti toivon, että sinä koet nyt samanlaista mielipahaa jäädessäsi valheistasi kiinni mitä sinä olet tuottanut lukemattomille ihmisille tässä maassa jotka sinä olet leimannut rasisteiksi. Karman laki tässä maailmassa toimii sittenkin.

Kieltämättä kehitit melkoisen juonen millä saitkin vauhditettua poliittista uraasi ja tuotua itseäsi näkyville. Viimeisten kuukausien aikana olet tasaisin väliajoin ollut otsikoissa ja eri ajankohtaisohjelmissa ja päässyt julkisuudessa esille siihen tapaan ettei varmasti kovinkaan monella ole nimesi jäänyt huomaamatta. Siihen riitti ihmisten kuten yli puolen miljoonan Perussuomalaisten äänestäjien leimaaminen rasisteiksi. Nyt sait lisää kaipaamaasi huomiota, tosin Suomen tämänhetken tunnetuimpana valehtelijana. Se tuskin oli tavoitteesi? Suomalaisten ja erityisesti Perussuomalaisten äänestäjiä panattelemalla ja rasisteiksi mollaamalla sinä eittämättä mielessäsi ajattelit pääseväsi vielä eduskuntaan kun muuten et ole sinne päässyt. Ja mikäpä siinä suomalaisia saa tässä maassa panatella ja solvata sen minkä vain kehtaa ja erityisesti vielä Perussuomalaisia ja heidän äänestäjiään. Mitään pelkoa siitä ei ole, että joutuu asian suhteen oikeudelliseen vastuuseen toisin kuin jos vastaavanlaista puhetta harjoittaisi jostakin muusta ryhmästä.

Valehtelijoilla on yksi perustavaa laatua oleva heikkous. Valehtelijoiden nälkä kasvaa syödessä ja mitä enemmän he kykenevät toimintaansa harjoittamaan jäämättä kiinni sitä enemmän heidän luottamuksensa kasvaa siihen etteivät he jää kiinni ja se vie heidät heikoille jäille ja heistä tulee varomattomia. Näin Husu kävi sinullekin. Viimeisin valheesi ei ollut kovinkaan hyvä sillä se oli varsin helposti tarkistettavissa. Valehtelijan suurin rangaistus on, että kiinni jäädessään heihin ei enää koskaan luoteta.

Valheesi eivät sinua siivitä eduskuntaan vaikka niin varmasti toivoit. Sen sijaan ne mitä ilmeisemmin saattavat laittaa pisteen sinun poliittiselle urallesi. Ymmärrätkö myös lainkaan mitä olet tehnyt kaikille niille jotka rasismia tässä maassa kohtaavat? Sillä heitäkin toki on paljon. Sinä olet huutanut niin usein turhaan sutta, että viet pohjan pois samalla kaikilta heiltä jotka ovat rasismia kokeneet ja ehkä mielessään ovat miettineet asiasta kertoa jopa julkisesti. Heität tällaisten ihmisten ylle epäilyksen varjon. Mitä enemmän huudat sutta turhaan sitä suuremmin vahingoitat kaikkia heitä jotka kokevat rasismia sillä he varmastikin miettivät nyt uskotaanko heitä jos he kertovat kokemastaan kun sinunkaltaisesi näkyvä julkisuuden henkilö jää noinkin räikeästä valheesta kiinni. Tee palvelus myös heille ja lakkaa valehtelemasta ja vetäydy politiikasta. Sillä muuta annettavaa sinulla ei ole kuin valheesi ja sitä riittää politiikassa jo yllin kyllin ilman sinuakin.

MauriKokkonen

Olen Perussuomalainen kansallismielinen maahanmuuttokriittinen politiikko Espoosta. Arvostan ja puolustan Suomalaisia arvoja. Minulle läheisiä asioita ovat eläinten oikeudet, suomalaiset vähäosaiset, vanhukset, lapset ja nuoret sekä syrjäytyneet. Arvostan myös maamme upeaa ja puhdasta luontoa jota ei tule uhrata talouden alttarille. Olen aidosti huolissani maassamme kasvavasta tuloerojen kasvusta ja huono-osaisuuden lisääntymisestä maassamme. Olen Suomalaisen hyvinvointivaltion kannattaja ja suuri syy miksi lähdin politiikkaan on aito halu kyetä vaikuttamaan siihen, että Suomi on hyvinvointivaltio myös tulevaisuudessa. Kannatan työperäistä maahanmuuttoa, mutta vastustan haittamaahanmuuttoa. Jokainen joka hyväksyy suomalaiset arvot ja haluaa tehdä töitä ja olla osana yhteiskuntaamme on tervetullut. Mutta jokainen joka tulee Suomeen hyötymään ensisijaisesti Suomalaisesta sosiaaliturvasta, ei halua osallistua maamme rakentamiseen vaan tulee Suomeen vaatimaan osakseen palveluja ilman vastavuoroisuutta eikä arvosta kulttuuriamme ja tapojamme ei ole tervetullut. Suomi on suomalaisten maa jonka valtiona tulee ennenkaikkea huolehtia omasta kansastaan ja sen vähäosaisista. Suomalaisen tulee aina Suomessa tulla ensin. Puhun ja kirjoitan asioista suoraan. Haluan tulevaisuudessa olla vaikuttamassa siihen, että meidän vähäosaiset ja Suomen kansa tulee ensin. En tunne häpeää siitä, että haluan Suomen ja suomalaisten parasta. Suomi on hieno maa ja suomalaiset ovat hieno kansa. Suomalaiset arvot ja Suomalainen hyvinvointivaltio ovat asioita mistä kannattaa pitää kiinni viimeiseen asti.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu