SUOMEN JA VENÄJÄN SOPIMUS

Suomen ja Venäjän sopimus

Ilta Sanomat / Johannes Kotkavirta kirjoitti 12.7.2022 otsikolla Suomen ja Venäjän kiistelty sopimus sai viisi vuotta jatkoaikaa. Kommentoin nimimerkillä Mauri Nygård. Kommenttini meni tarkastukseen ja sinne näyttää jääneen. Ei ollut näkyvissä seuraavana yönäkään, mutta tässä se on:

Nato-jäsenyys rikkoo myös Pariisin rauhansopimusta. Kansainväliset sopimukset ovat osa Suomen lainsäädäntöä, mistä loogisesti seuraa, että sopimuksen rikkojat ovat rikollisia, jos vaan tuomioistuin tuomitsisi. Sitä ennen ovat silmissäni rikoksesta epäiltyjä.

Venäjä rikkoi hyökkäyksellään sopimuksia, teki tuhmasti ja tyhmästi, mutta sitä ennen Ukraina ja Länsi olivat rikkoneet 8 vuotta Minskin sopimusta. Eivät antaneet autonomiaa venäjänkielisille, vaan jatkoivat sotaa näitä vastaan.

Kun Ranskan ja Saksan johtajat esittivät autonomiaa sodan välttämiseksi, niin heidät huudettiin alas myös Suomessa. Kun kansanedustaja Niikko twiittasi jotain rauhanomaista, niin joutui eroamaan ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtajuudesta. Presidentti Biden perui ministeriltään viimeisen neuvottelun ennen hyökkäystä.

Länsi on halunnut sotaa enemmän kuin Venäjä, mutta vuosikausien provosointi ja ”keisarin” silmille sylkeminen tehosi lopulta.

Venäjä on Israelin vihollisten tukija, joten Israelin ja Lännen sotaelinkeinon intressit ovat yhtyneet myös Ukrainassa. Ukrainan sodan perimmäinen syy on sama kuin Kuwaitissa, Irakissa, Afganistanissa, Libyassa, Syyriassa ja vähän muuallakin. Nato on sotaelinkeinon menekinedistämisorganisaatio.

Toisessa myöhemmin lähettämässäni kommentissa kerroin isäntämaasopimuksesta, että se velvoittaa antamaan kaikkea mahdollista tukea Suomen kautta sotiville Naton joukoille, ja että Nato tulee maahan sopimuksen liitteen TA mukaan joko yhteisesti sopien tai Naton ilmoituksella. Lähteenä mainitsin kirjan ”Näin Suomea viedään”.

Mauri Nygård
toisinajattelija.fi

MauriNygard
Keskusta Kokkola

Ollut Itsenäisyyspuolueen jäsen. Ent. kunnanjohtaja, maakuntaliiton johtaja, tutkija, ym, fil.lis.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu