Valheiden seitti 2

 

Dosentti Luukkanen on kirjoittanut Puheenvuoroon GCM-asiakirjaa koskevan kirjoituksen. Se löytyy täältä:  http://artoluukkanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/264384-gcm-maan-myynti-vai-maanpetos.

Perussuomalaisille, näkyville ja aina äänessä (ja väärässä) oleville kirjoittajille tyypilliseen tapaan Luukkanen sulki minulta kommentointimahdollisuuden, kun ei kyennyt vastaamaan argumentteihini. Syyksi hän ilmoitti seuraavan: ”Max. Poistan sinut nyt häirikkönä ja asiattomana keskustelijana. Sorry. Et kuulu asiallisen keskustelun porukkaan. Katsotaan myöhemmin jos petraat.”

Petteri Ritalan yllä olevaa kommenttia seuraavaan vastaukseen Luukkanen luonnollisesti katsoi asialliseksi vastata näin: ”no ryömihän se petteri jostain kiven kolosta)))) ei vaineskaa…kiva kun tuli tänne. Sinun jutut ovat mainioita esimerkkejä.”

Kommenttini koskivat ensinnäkin Luukkasen virheellistä tulkintaa GCM-asiakirjan englanninkielisestä otsikosta. Luukkanen kirjoitti tarkoitushakuisesti näin: ”Sopimuksen nimi on: ”Global Compact for Migration tai Global Compact for Safe, Orderly and Regular Migration". Suomeksi se on: Globaali sopimus turvallisesta, järjestelmällisestä ja jatkuvasta muuttoliikkeestä".”

Sana ”orderly” ei käänny ”järjestelmällisesti” eikä sana ”regular” käänny sanaksi ”jatkuva”. 

Kritisoin asiallisesti Luukkasen täysin virheellistä ja tarkoitushakuista käännöstä, jonka lisäksi esitin väitteen Luukkasen kyvyttömyydestä ymmärtää asiakirjaa, kun jo otsikko meni pieleen.

Luukkanen esitti täysin vastoin vallitsevaa lainsäädäntöä väitteen, että kv. sopimusten sitovuus on riippuvainen niiden tulkinnasta, siis että ne tulkinnan kautta niin haluttaessa olisivat voimassa. Vastasin tähän, että näin ei ole, vaan ensinnäkään sopimuksen sitovuus ei ole riippuvainen sen otsikosta vaan sen sisällöstä. Kirjoitin, että kv. sopimukset tulevat Suomen dualistisessa järjestelmässä osaksi maan oikeusjärjestystä kun eduskunta on niiden osalta päättänyt. Lisäsin, että oikeusjärjestyksen ulkoisia oikeuslähteitä ei Suomessa käytetä. Ohjasin Luukkasen tutustumaan linkkiin, jossa kv. sopimuksia käsitellään niiden määräysten voimaantuloa silmällä pitäen, http://lainkirjoittaja.finlex.fi/8-valtiosopimukset-suomen-oikeusjarjestyksessa/valtiosopimukset-suomen-oikeusjarjestyksessa/.

Luukkanen kirjoitti seuraavaksi tämän vastauksena Juho Joensuun minua puolustavaan kommenttiin:”Juho. Pitäisi olla se argumentti aina. Jos perustella se. Jos ei ole ja raivoaa täällä niin sitten tämä ei ole oikea paikka. Eli : yrittäkää niitä argumentteja.Vähemmän niitä "persut on nii kauheita…"

Luonnollisesti olin esittänyt kysymyksen, pitääkö perussuomalaisten aina kirjoittaa täyttä roskaa. Luukkanen todisti, että pitää. Kommenttini kumosivat hänen älyttömyytensä, mutta kun ne on nyt otettu pois, kukaan ei näe argumenttejani, joiden puutteesta Luukkanen syyttää minua.

Lupasin kirjoittaa oman puheenvuoron aina, kun persut ajavat totuudesta ohi. Niitä näyttää nyt syntyvän melkoista vauhtia. Banneja tippuu näemmä aina, kun ko. Perussuomalaisen kyky vastata loppuu. Päänahkoja alkaa olla Cochisen tahtiin.

 

 

 

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu