Valheiden seitti 4

Puheenvuoroon ilmestyi eilen kirjoitus, jossa esitetään selvä valhe. Olen aikaisemmin puuttunut Perussuomalaisten valehteluun, joka näyttäytyi yleisenä. Nyt on vuorossa Vihreitä edustava kirjoittaja. Totuudessa pysymättömyys ei katso puoluekantaa.

Kyseisen blogin laatija näyttää editoineen suurimman valheensa tekstiä itse kirjoituksessa, mutta jättäneensä sen kommentteihinsa. Kas tässä:

”Aiheen kannalta oleellista on, että Suomen kansalaisella on aina oikeus saapua Suomeen eikä häntä voida pääsääntöisesti luovuttaa vastoin tahtoaan toiseen valtioon. Tämän oikeuden kansanedustaja Zyskowicz haluaisi kiistää.”

Väite oli siis, että kansanedustaja Ben Zyskowicz ”haluaa kiistää” Suomen kansalaisen oikeuden palata Suomeen. 

Itse asiassa tätähän kansanedustaja ei halua, joten väite on valhetta. Ben Zyskowicz:

”Älä edes harkitse sinne omaan kalifaattiparatiisiinsa omaehtoisesti ja vapaaehtoisesti lähteneiden suomalaisten miesten tai naisten tuomista valtion toimesta ja veronmaksajien rahoilla tänne Suomeen, Zyskowicz sanoo.”

https://www.verkkouutiset.fi/ben-zyskowicz-sisaministerille-ala-edes-harkitse-isis-palautuksia/

En tiedä, millä perusteella toimitus poistaa kirjoituksia. Valheellisen väitteen johdosta ainakin Tanja Vahvelaisen blogi sai kyytiä. Toivottavasti säännöt ovat samat kaikille.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu