916 tyhjää pulpettia

Ruotsalaisen ”Vi Lärare”-lehden mukaan viimeisten viiden vuoden aikana 916 ulkomaalaistaustaista tyttöä on kidnapattu vanhempien toimesta kesälomamatkalla islamilaisiin maihin. Tytöt ovat Ruotsin kansalaisia, heillä on Ruotsin passi, mutta he ovat alaikäisiä, alle 18-vuotiaita.

Sama ilmiö on havaittu Norjassa ja Tanskassa, joissa asia menee suoraan poliisille. Ruotsissa taas sosiaaliviranomaiset yrittävät neuvotella Ruotsiin palanneiden vanhempien, siis isän, kanssa.

”Neuvottelu” ei tietenkään johda mihinkään tulokseen, koska useimmissa näistä ”kulttuureista” isä on tyttärensä holhooja, kunnes tämä avioituu tai täyttää neljäkymmentä (40) vuotta.

Norjassa ja Tanskassa, joissa asia menee suoraan poliisille, on saavutettu parempia tuloksia kuin Ruotsissa. Norjan ja Tanskan suurlähetystöt ko. maissa ovat myös olleet avuliaita, toisin kuin Ruotsin, saamaan lapset kotiin.

Kukaan ei toistaiseksi ole pystynyt kertomaan, kuinka moni tytöistä on ’kunniamurhattu” isän tai jonkun miespuolisen sukulaisen toimesta.

Miten tämä asia mahtaa olla Suomessa?

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu