1.9.2020 mielenosoitus Suomi eroon EU:sta, eroa hallitus

Meillä oli hieno mielenosoitus tapahtuma 1.9.2020 Helsingissä eduskuntatalon edessä. Väkeä oli mukavasti paikalla. Mielenosoituksen aiheena oli Suomi eroon EU:sta, eroa hallitus. Iso kiitos Suvi Ahoselle, joka oli tapahtuman päävastuuhenkilö ja tilaisuuden juontaja sekä iso kiitos kaikille puhujillemme. Itse olin myös tapahtuman yksi järjestäjistä.

 

Aihe on nyt erittäin ajankohtainen, koska eduskunta käsittelee elvytyspakettia, mistä kaikki sai lähtönsä. Itselläni meni se viimeinenkin usko EU:hun, kun pääministeri Sanna Marin hyväksyi elvytyspaketin. Se oli virhe, sillä sen jälkeen suomalaiset aktivoituivat ja rupesivat vastustamaan nykyistä liittovaltiokehitystä.

 

Mistä lyhyesti elvytyspaketissa olikaan kyse? No, lyhyesti kerrattuna ensimmäistä kertaa EU:n historiassa Euroopan Unioni otti yhteistä velkaa ja jäsenmaat maksavat velan pois vuosikymmenien kuluessa eli olemme velkavankeudessa pitkän aikaa. Elvytyspaketin koko oli 750 miljardia euroa, joista esimerkiksi Italia on nettosaaja. Italia saa lahjarahaa n. 80 miljardia euroa, mitä ei sen tarvitse koskaan maksaa takaisin. Suomi on tottakai iloinen nettomaksaja eli maksaa enemmän kuin saa takaisin.

 

Tässä on myös se ulottuvuus, että EU:n perussopimuksia on rikottu ja mikä pahinta, Suomi vaati oikeusvaltioperiaatetta sopimukseen, mutta pääministeri itse rikkoi periaatetta rikkomalla Suomen perustuslakia. Tämähän on täysin järjetöntä ja sopimus on menettänyt Suomen kansan silmissä täysin legimititeettinsä.

 

Kuinka hallitus kehtaa suhmuroida tuolla tavalla kansan selän takana. Eikö tällaisen sopimuksen takia täytyisi käydä avointa keskustelua oikeilla nimillä eikä yrittää selitellä jälkikäteen, kuinka sopimus oli ”hyvä ja tarpeellinen”. Suomen kansa ei ole tyhmä, vaikka välillä tuntuu, että meitä pidetään tyhminä. Me Suomen kansana olemme ylin päättävä tekijä Suomessa eli, jos elvytyspaketti ei saa kansan silmissä legimititeettia, niin silloin sitä ei tule hyväksyä.

 

Voitte päättäjät olla ihan varmoja siitä, että tämä ei jää tähän. Taistelen EU:ta vastaan niin kauan kuin tarvitsee. En hyväksy nykyistä kehitystä ennen kuin on pidetty kansan äänestys EU:ssa pysymisessä.

 

Nyt on aika! Eli nyt on aika erota EU:sta ja vaatia hallitusta eroamaan!

 

Miika Koskela

Olen 29 vuotias kolmen lapsen isä. Politiikan ahkera seuraaja ja kannanottaja. Minulla on kristillinen arvomaailma ja myöskin sen kautta katson tätä maailman menoa. Kannatan konservatiivisia arvoja, mutta ihminen on kuitenkin aina keskiössä. Ihmisiä vartenhan politiikkaa tulisi tehdä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu