Kuka taistelee vapauksiesi puolesta, jos et sinä itse?

Suomi on kulkenut pitkän yli sata vuotisen taipaleen itsenäisenä valtiona. Sotien aikaan oli erilaiset poikkeustilat päällä ja ihan syystäkin. Silloin ajateltiin, että yhdessä voimme paljon enemmän. Sotien aikaan pidettiin toisistamme huolta ja yhteisöllisyys oli kaikki kaikessa. Isänmaan rakkauden vuoksi kansalaiset uhrasivat paljon ja jopa oman henkensä. Meidän tulisi arvostaa tätä vapautta, mikä saatiin pidettyä toisen maailmansodan aikaan.

 

Minua kieltämättä nyt hiukan tai ehkä vähän enemmänkin mietityttää, kuinka koronan varjolla ollaan jälleen sulkemassa koko Suomi ja osittain jo suljettukin sekä vapaus ollaan viemässä. Kysynkin ihan aiheellisesti, että onko tähän tilastojen valossa aihetta. En tietenkään halua vähätellä koronaa ja sen tuomaa riskiä vanhuksille ja riskiryhmälaisille, mutta onko todella tarpeen sulkea koko Suomi. Mikäli tällaiseen tilanteeseen päädytään, niin meillä täytyisi olla todella pahanlaatuinen pandemia käsillä. Kuolleisuus olisi varmasti korkeampi, mitä se tällä hetkellä on, lisäksi tehohoitopaikkojen määrän käyttöaste tulisi olla entistäkin suurempaa.

 

Nykyisillä rajoitustoimenpiteillä saadaan kyllä pidettyä korona aisoissa eikä mielestäni tarvitsisi lähteä sulkemaan koko Suomea vain sen takia, että tartuntamäärät lisääntyvät. Se on kuitenkin tosiasia, että suurimmalle osalle ihmisistä korona on vain kausi- influenssan tasoinen tila. Samalla myöskin kyllä kyseenalaistan nykyisetkin rajoitustoimenpiteet, koska ne ovat taloudelle katastrofaaliset sekä inhimillisesti katsottuna toimenpiteet ovat kestämättömiä. Näin ei voi enää jatkua, että ihmisiä pakotetaan ja painostetaan tiettyyn muottiin ja käyttäytymään tietyllä tavalla. Esimerkkinä otan tästä maskin käytön. Ihmiset on suoraan sanottuna aivopesty käyttämään maskeja joka paikassa vaikka niiden hyöty on erittäin kyseenalainen.

 

Kysynkin ihan aiheellisesti, että eikö meillä uutismedioilla todella ole muuta uutisoitavaa kuin korona. Lähes kaikki uutiset taloudesta politiikkaan liittyvät jollain tavalla koronaan. Olen itse todella turhautunut seuraamaan Ylen ja MTV3:n uutisia, sillä joka ikinen päivä käydään läpi koronaan sairastuneiden määrät ja muut jutut. Onko todella niin, että koronaan sairastuminen ja sairastuneiden määrä on itsessään jo niin suuri uutinen, että sitä on tehtävä jokainen päivä? Niin kuin aiemmin sanoinkin, että suurimmalle osalle ihmisistä korona ei ole lainkaan vaarallinen tauti. Totta on sekin, että riskiryhmäläiset on otettava kaikessa huomioon joka tapauksessa.

 

Lisäksi minua mietityttää juuri maskipakon tarve ja korona rokotteet. On runsaasti tutkimustietoa siitä, että maskien käyttö pitkällä aikavälillä on todella haitallista ihmisille. En tietenkään ole lääketieteeseen perehtynyt sen tarkemmin, mutta se on kuitenkin tullut selväksi, että hyödyt ja haitat eivät korreloi toistensa kanssa eli haitat ovat hyötyjä suuremmat. Rokotteista minulle tulee lähinnä kammo mieleen, sillä kokeellinen rokote, jota ei ole riittävästi tutkittu ei ainakaan minua vakuuta sen turvallisuudesta. Suosittelen jokaista tutkimaan rokotteiden mahdolliset haittavaikutukset ennen kuin menette pistettäväksi, sillä itse en aio ottaa rokotetta. Se minun täytyy myöskin sanoa, että en aio noudattaa ulkonaliikkumiskieltoa, mikäli se minun asuinalueelle tulisi jossain vaiheessa.

 

Nyt olisi ihmisten, suomalaisten todella aika herätä tähän vallitsevaan todellisuuteen. Jos joku olisi sanonut vuosi sitten, että ollaan nyt tässä tilanteessa vuoden päästä, niin uskon ettei kukaan olisi halunnut tai suvainnut koskettavan perustuslaillisiin perusoikeuksiin. Vaikka meillä onkin käytössä tartuntatautilaki, niin meillä on edelleen voimassa Suomen perustuslaki, jonka alaisina ovat kaikki muut lait, myöskin tartuntatautilaki.

 

Vetoan nyt teihin kansalaisiin, että astukaa esiin ja näyttäkää päättäjille ettette hyväksy tätä nykyistä rajoitustentulvaa vaan alatte kansakuntana taistelemaan meidän jokaisen suomalaisen perusoikeuksien puolesta. Meidän täytyy kansakuntana nousta vastustamaan nykyistä hallitusta, joka on laittomuuden tiellä. Meidän on vaadittava hallituksen eroa ja se tulee tapahtumaan, kun me suomalaiset heräämme tähän, että nykyhallitus vahingoittaa Suomea taloudellisesti kuin myös ihmisten perusoikeuksien kustannuksella. Meidän on myöskin vaadittava hallituksen eroa, jotta ihmisten kärsimys loppuisi, sillä rajoituksilla saadaan aikaan vain henkistä pahoinvointia ja perheet voivat entistäkin huonommin. Meidän täytyy myöskin ajatella pk yrityksiä ja ravintoloita, jotka ovat ahdingossa näiden nykyisten ja tulevien rajoitusten vuoksi. Tehkäämme tämä kaikki rakkaudesta isänmaatamme kohtaan. Pidetään Suomi vapaana demokratiana jatkossakin!

 

Päätän sanoihin: Kuka taistelee vapauksiesi puolesta, jos et sinä itse? Me todella kansakuntana voimme muuttaa Suomen tulevaisuuden!

+3
Miika Koskela

Olen 29 vuotias kolmen lapsen isä. Politiikan ahkera seuraaja ja kannanottaja. Minulla on kristillinen arvomaailma ja myöskin sen kautta katson tätä maailman menoa. Kannatan konservatiivisia arvoja, mutta ihminen on kuitenkin aina keskiössä. Ihmisiä vartenhan politiikkaa tulisi tehdä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu