7.11.2020 kirjoitetun blogin kommenttien oikaisu

7.11.2020 illalla kirjoitetusta blogikirjoituksestani heräsi melkoinen keskustelu ja välillä keskustelu meni jopa allekirjoittaneen pilkkaamiseksi. Henkilökohtaisesti en loukkaannu sellaisistakaan kommenteista, sillä jokainen saa ajatella minusta niin kuin ajattelee.

 

Se on kuitenkin tehtävä selväksi, että mikään salaliittoteoreetikko en ole, ja mikäli luitte postaukseni kunnolla, niin varmasti huomasitte, että en todellakaan pitänyt varmana Trumpin väitteitä vaalipetoksesta. Kuitenkin, jos nämä spekulaatiot pitävät paikkansa, niin ne kestävät oikeudessakin päivänvalon.

 

Kysyn näin, että eikö olekin parempi tutkia kuin hutkia? Asiat on hyvä käydä oikeudessa asti, niin tulee selvyys, että oliko Trumpin väitteillä mitään todellisuuspohjaa. Mikäli vaalit ovat olleet rehelliset, niin silloin Biden voi hyvillä mielin käydä oikeusprosessit läpi, se kuitenkin jääköön nähtäväksi.

Miika Koskela

Olen 29 vuotias kolmen lapsen isä. Politiikan ahkera seuraaja ja kannanottaja. Minulla on kristillinen arvomaailma ja myöskin sen kautta katson tätä maailman menoa. Kannatan konservatiivisia arvoja, mutta ihminen on kuitenkin aina keskiössä. Ihmisiä vartenhan politiikkaa tulisi tehdä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu