Nykyään sallitaan vain yksi ”totuus” – Perinteiset ja kristilliset arvot kunniaan

Suomessa järjestetään syyskuussa jälleen Pride- viikko, jonka virallisena suojelijana toimii pääministeri Sanna Marin. Kaikki varmaankin tietävät, että tarkoituksena on tuoda esille seksuaalivähemmistöjen asemaa Suomessa.

 

Ihmettelen vain kovasti sitä, että miksi tätä täytyy tuoda esille vuosi vuodelta, koska Suomessahan on jokaisella oikeus olla mitä on. Se on hyvä asia, että kenenkään ei tarvitse olla ”kaapissa” enää peläten, että mitä muut ihmiset ajattelevat.

 

Sen epäkohdan kuitenkin haluan tuoda esille, että Suomessa todellinen vähemmistön joukko on se, joka kannattaa perinteisiä ja kristillisiä arvoja. Miksi meille ei suoda mielipiteen- ja sananvapautta avoimesti ja rakentavasti loukkaamatta kenenkään ihmisarvoa. Sekä kritisoin sitä, että onko Pride tapahtumaa pakko hypettää vuosi vuodelta enemmän ja enemmän. Eiköhän jokainen suomalainen jo tiedä, mitä oikeuksia he haluavat ajaa. En myöskään ymmärrä sitä, että valtioneuvosto liputtaa Pride tapahtuman lippuja. Valkoiset siniristiliput ovat maamme itsenäisyyden symboli ja, jos valtioneuvosto edustaa Priden lipuilla Suomea, niin se on häväistys Suomen lippuja ja Suomea kohtaan eikä se edusta koko kansaa.

 

Suomi on rakennettu esi-isiemme työllä hyvinvointiyhteiskunnaksi ja meidän kuuluisi vaalia tätä perintöä, mikä meille on suotu. Meidän täytyisi kunnioittaa sitä, että tämä Suomen maa on rakennettu kovalla työllä ja hiellä. Keskiössä on aina ollut kristilliset arvot ja sitä ei voi kukaan kiistää.

 

Meidän täytyy puolustaa näitä hyväksi koettuja arvoja, jotka kestää pahimmatkin myrskyt, sillä nämä arvot yhdistivät koko yhteiskuntaa. Tottakai jokaisella on jakamaton ihmisarvo riippumatta onko hän seksuaalivähemmistön edustaja tai kuka tahansa, jopa meillä perinteisten ja kristillisten arvojen kannattajilla on jakamaton ihmisarvo sekä mielipiteen- ja sananvapaus.

 

Meidän täytyy uskaltaa tuoda näitä kestäviä arvoja esille, vaikka Suomessa vallitsisi vain ja ainoastaan yksi ”totuus”. Päivi Räsänen on yksi harvoista, joka uskaltaa tuoda esille Raamatun arvoja. Hän ei pelkää sitä, että tuleeko tuomio tai, mitä muut mahdollisesti ajattelevat.

 

Nyt on meidän nuorempien aika tuoda esille se tosiasia, että kaikki eivät hyväksy näitä pääministerin ajamia ja suojelemia arvoja. Meidän on aika tuoda esille se, että me ei hyväksytä vain ja ainoastaan yhtä ainoaa ”totuutta” tässä Suomen maassa. Sillä meillä jokaisella on oikeus tuoda esille myöskin perinteisiä ja Raamattuun perustuvia kristillisiä arvoja.

 

Vaikka syyte tästä napsahtaisikin ja kaiken päälle vielä tuomio, niin mieltäni en muuta. Kannatan nyt ja aina Raamattuun perustuvia arvoja.

Miika Koskela

Olen 29 vuotias kolmen lapsen isä. Politiikan ahkera seuraaja ja kannanottaja. Minulla on kristillinen arvomaailma ja myöskin sen kautta katson tätä maailman menoa. Kannatan konservatiivisia arvoja, mutta ihminen on kuitenkin aina keskiössä. Ihmisiä vartenhan politiikkaa tulisi tehdä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu