Elpymispaketti ja Suomen korruptoituneen poliittisen järjestelmän kaataminen ja aito kansandemokratia!

Kohtalon hetket koittavat Euroopan Unionissa seuraavina lähikuukausina. Kyse on tietenkin EU:n elpymispaketista, joka on kohdannut vastarintaa Suomessa ja Saksassa. Saksassa perustuslakituomioistuin on ottanut kanteen vastaan, jossa vaaditaan elpymispaketin hylkäämistä vaikka maassa vallitsee poliittisella tasolla yhteisymmärrys paketin hyväksymisestä. Suomessa näyttää siltä, että perustuslakivaliokunta vaatii paketin hyväksymiselle 2/3 osan hyväksyntää eduskunnassa. Suuri kohtalon kysymys Euroopan Unionille on se, että tuleeko seinä vastaan elpymispaketin suhteen Suomessa tai Saksassa vai tuleeko kummassakaan.

 

Suomessa eduskunnan 2/3 osan määräenemmistöllä hyväksyttävä paketti tarvitsee taakseen Kokoomuksen, ja tämä on kimuranttinen kysymys, koska puolue on oppositiossa, mutta on erittäin EU myönteinen. Todennäköisesti hallitus ja Kokoomus käyvät jonkunlaista lehmänkauppaa keskenään, jotta paketti saadaan runnottua Suomessa läpi. Se, mitä Kokoomus haluaa hallitukselta lähtiessään paketin taakse jää nähtäväksi. Tulevina kuukausina veikkaan vahvasti, että tulemme näkemään aidon demokratian halveksimista juuri lehmänkaupoilla. Ei hallitusta tai Kokoomusta aidosti kiinnosta kansan mielipide asiaan vaan päättäjät haluavat viedä omaa agendaansa eteenpäin kansalaisten hyvinvoinnin ja vapauden kustannuksella.

 

Saksassa perustuslakituomioistuin päättää osaltaan elpymisvälineen kohtalosta. Tuomioistuimella on erittäin suuri paine hyväksyä elpymispaketti, sillä maassa vallitsee poliittinen tahtotila hyväksyä paketti. Onko perustuslakituomioistuimella rohkeutta olla asian suhteen päättäväisen itsenäinen vai antaako tuomioistuin painostuksenalla periksi. Kysymys kuuluukin, että mitä Saksassa tulevina lähikuukausina tapahtuu, sillä tuomioistuin voi viivytellä asian hyväksymistä joillain kuukausilla.

 

Mikäli elpymispaketti menee läpi Suomessa kuin myös Saksassa, niin tulee väistämättä sellainen olo, että aidolla demokratialla ei ole minkäänlaista jalansijaa vaan eliitti päättää maiden kohtalosta. Suomessakaan ei ole enää aitoa demokratiaa ollut aikoihin, mikäli Suomessa haluttaisiin saada kansan aito hyväksyntä asialle, niin tuotaisiin elpymispaketin hyvät ja huonot puolet rehellisesti esille ja annettaisiin kansan lopuksi päättää vaaleilla. Näin ei tule kuitenkaan tapahtumaan, sillä eliitti haluaa viedä Suomea kohti liittovaltiota vaikka väkisin runnomalla.

 

Minusta kansalaisena näyttää sivusta seuranneena siltä, että annetaan Suomesta kuva demokratian mallimaana, kun perustuslakivaliokunta vaatii 2/3 osan määräenemmistön eduskunnassa, mutta samalla käydään poliittista lehmänkauppaa, jotta saadaan elpymispaketti vietyä läpi. Kun riisutaan sinisilmäiset lasit pois päästä, niin näemme, että tämä on täydellistä kansan manipulointia ja aitoa epädemokratiaa. Suomessa ei nykypäivänä ole olemassakaan aitoa demokratiaa, jossa kansalla on valta niin kuin Suomen perustuslaki vaatii.

 

En voi tulla kuin siihen johtopäätelmään kansalaisena, että koko Suomen poliittinen järjestelmä on korruptoitunut. On aivan sama, että kuka vallankahvassa istuu, niin sama meno jatkuu. Aidosti päätökset tehdään epädemokraattisesti EU:n pöydissä ja päättäjät runnovat päätökset läpi jäsenmaissaan riippumatta siitä, mitä kansa tahtoo. Jos todella tarkastelemme kriittisesti Suomen päätöksenteko järjestelmää, niin tämähän on aidon demokratian vastakohta. Edustuksellinen demokratia mahdollistaa sen, että kansa päättää vain vaaleille ketkä pääsevät päättäviin rooleihin ja sen jälkeen alkaakin äänestäjille annettujen lupausten pettäminen eli ei tarvitse olla minkään sortin professori päästäkseen tällaiseen lopputulokseen.

 

Mikäli suomalaiset haluavat aitoa demokratiaa on puolue järjestelmä unohdettava ja vaadittava suoraa kansandemokratiaa. Mikäli todella haluamme, että säilymme itsenäisenä kansakuntana jatkossakin, niin meidän täytyy lähteä kaduille suurina joukkoina vaatimaan ensinnäkin elpymispaketin kaatamista sekä koko Suomen korruptoituneen poliittisen järjestelmän kaatamista.

 

Suomi on hyvä maa elää ja pidetään jatkossakin kiinni tästä vapaudesta, mikä meillä vielä on. Kaikki lähtee siitä, että ensin on kaadettava hallitus, joka orjuuttaa suomalaisia.

+4
Miika Koskela

Olen 29 vuotias kolmen lapsen isä. Politiikan ahkera seuraaja ja kannanottaja. Minulla on kristillinen arvomaailma ja myöskin sen kautta katson tätä maailman menoa. Kannatan konservatiivisia arvoja, mutta ihminen on kuitenkin aina keskiössä. Ihmisiä vartenhan politiikkaa tulisi tehdä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu