Elpymispaketti on kaadettava!

Nyt eletään Suomen kannalta kohtalon hetkiä, kun eduskunta käsittelee elpymispakettia. Näyttää vahvasti siltä, että paketti runnotaan vaikka väkisin eduskunnassa läpi. Hallitus ei välitä suomalaisten mielipiteestä, koska agendana heillä on saattaa Suomi osaksi EU:n velkaunionia.

 

Elpymispaketti on iso loikka kohti liittovaltiota ja Suomen itsemääräämis oikeuden menettämistä. En ymmärrä sitä, miksi ei voida käydä laajaa kansalaiskeskustelua asioiden oikeilla nimillä ja kysytä kansan mielipidettä kansanäänestyksellä. Varmastikin hallitus pelkää sitä, että kansa äänestäisi elpymispakettia vastaan.

 

Esi-isämme taistelivat Suomen puolesta sodissa rakkaudesta isänmaatamme kohtaan. He uhrasivat jopa oman henkensä Suomen puolesta ja nyt hallitus on lahjoittamassa itsenäisyytemme pois. Kysynkin näin retorisesti, että menettikö sotiemme sankarit henkensä turhaan Suomen puolesta. Monille sotiemme veteraaneille jäi elinikäiset traumat sodista ja he rakensivat Suomen hyvinvointiyhteiskunnaksi vuosikymmenien kuluessa.

 

Meidän nuorempien sukupolvien täytyy kunnioittaa tätä perintöä minkä olemme saaneet esi-isiltämme. Me olemme velkaa sen heille, että pidämme itsenäisyydestä kynsin hampain kiinni ja vaalimme perinteisiä sekä kristillisiä arvoja tulevaisuudessakin. Nämä arvot ovat olleet kautta aikojen kansakuntamme kulmakivet.

 

Nyt on aika näyttää päättäjille ettemme kansana hyväksy nykyistä liittovaltiokehitystä. Haluan omalta osaltani jättää lapsilleni perinnöksi itsenäisen Suomen, jolla on vahva kansallinen identiteetti ja kulttuuriperintö. Aion taistella Suomen puolesta loppuun saakka ja en aio luovuttaa. Suomi on itsenäinen ja sisukas kansa nyt ja tulevaisuudessa.

 

Suomi ei voi myöskään jatkuvalla syötöllä tukea Etelä-Euroopan maita, jotta ne saavat pitää matalan verotuksen, korruption, mafian ja harmaan talouden. Me suomalaisina emme voi hyväksyä tätä ja meidän talous ei myöskään kestä tätä kehitystä. Velkaannumme EU:n takia hirvittävää vauhtia ja sille on tultava loppu.

 

Suomen kansan on näytettävä, että emme hyväksy hallituksen toimintaa, joka on epärehellistä ja kansan seläntakana suhmuroimista.

Miika Koskela

Olen 29 vuotias kolmen lapsen isä. Politiikan ahkera seuraaja ja kannanottaja. Minulla on kristillinen arvomaailma ja myöskin sen kautta katson tätä maailman menoa. Kannatan konservatiivisia arvoja, mutta ihminen on kuitenkin aina keskiössä. Ihmisiä vartenhan politiikkaa tulisi tehdä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu