Hallituksen ilmastohömpötys joutaa roskakoriin

Hallituksen asettama työryhmä on jälleen iloisena porukkana nostattamassa polttoaineveroja, mitä nostettiin viimeksi jo tovi sitten. Hallitus haluaa puolittaa liikenteen päästöt ja vaikeuttaa monen tavallisen suomalaisen elämää. Tämä, selvääkin selvempi ideologisen järjettömän kova halu vaikeuttaa suomalaisten liikkumista, ei ole mitenkään uusi juttu. Onhan tämä ollut tiedossa jo pitkään, että hallitus pääministerimme johdolla haluaa tehdä Suomesta vihreyden mallimaan, jopa suomalaisten veronmaksajien kustannuksella.

 

Sekin on tosiasia, että sähköauto, mitä hallitus kannattaa, tuottaa koko elinkaarensa aikana enemmän päästöjä kuin vaikkapa tavallinen diesel auto. Että se siitä ilmasto teosta. No, kysymys onkin, että miten me suomalaiset saataisiin tämä ilmasto hullutus lopetettua, koska Suomi on harvoja maita, missä on edes ylipäätään tiputettu päästöjä. Suomen päästöt ovat vain noin promillen maailman päästöistä, ja vaarana on, että teollisuus menee Kiinaan ja Intiaan, missä ei lasketa päästöjä, päinvastoin siellä päästöt vain nousee. Siellä satsataan fossiilisiin järjestelmiin, ja se, jos mikä saastuttaa.

 

Suomen pitää unohtaa esimerkkinä oleminen, koska se ei ole tähänkään mennessä tiputtanut päästöjä globaalisti. Hallitus omalla toiminnallaan näyttää kuinka tekopyhää toimintaa oikein harrastaa, eli ajaa teollisuuden työpaikat ulkomaille. Mikäli seuraava hallitus haluaa tehdä oikeita ja aitoja sekä konkreettisia ilmastotekoja, niin unohtaa tuon vihervasemmiston ilmastohömpötyksen ja pitää teollisuuden Suomessa, koska se on täällä puhtaampaa ja lopettaa päästöjen vähentämisen, sillä se on kaikille kansalaisille tasapuolisempaa politiikkaa. Toki, jos joku haluaa kulkea pyörällä väkisin töihin, jotta voi tehdä pienen ilmastoteon, niin sallittakoon hänelle siitä verotuksellinen hyöty ja tämäkin täysin tasapuolisuuden vuoksi.

 

Suhteellisuudentajua olisi politiikassa hyvä olla mukana, koska se on Suomelle erittäin vahingollista, mikäli vallassa saa olla puolueet, jotka tekevät isänmaalle tuhoisia päätöksiä. Meidän suomalaisten tulisi olla kriittisiä ja valveutuneita, mitä hallitus tekee ja vastustaa sellaista kansakuntana. Uskon vahvasti siihen, että suomalaiset eivät enää pureksimatta niele vihervasemmistolaista ilmastohömppää.

Miika Koskela

Olen 29 vuotias kolmen lapsen isä. Politiikan ahkera seuraaja ja kannanottaja. Minulla on kristillinen arvomaailma ja myöskin sen kautta katson tätä maailman menoa. Kannatan konservatiivisia arvoja, mutta ihminen on kuitenkin aina keskiössä. Ihmisiä vartenhan politiikkaa tulisi tehdä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu