Nyt on aika mennä Suomi ja suomalaiset ensin mentaliteetilla

Hallitus on antamassa yli miljardi euroa kehitysapuun ja Euroopan Unionin Etelä-Euroopan jäsenmaille miljardeja euroja. Esimerkiksi Italia saa noin 200 miljardia euroa elpymispaketista ja käyttävät sen rahan miten itse haluavat. Heidän ei tarvitse koskea massiivisiin kultavarantoihin, koska iloiset nettomaksajat, kuten Suomi maksaa. He voivat pitää alhaisen verotuksen ja paljon muuta. Kehitysapuun rahan antaminen on sinänsä hyvin kannatettava ajatus, mikäli todella raha menisi lyhentämättömänä esimerkiksi afrikkalaisten köyhien lasten aseman parantamiseen, mutta ikävä kyllä täytyy todeta, että näin tuskin käy.

 

Tästä kaikesta voi päätellä sen, että karrikoidusti sanottuna Suomi on toiminut ja toimii Marinin hallituksen aikana varsinkin koko maailman sosiaalitoimistona, eikä tämä ole mitenkään kaukaa haettua. Suomi on kuulemma rikas maa, olen näin kuullut monen sanovan. Ihmettelen, että miten Suomessa ruokajonot sitten kasvavat kasvamistaan. Vuosi vuodelta ympäri Suomen ihmiset hakevat ruoka-avusta ruokaa entistä enemmän.

 

En tiedä kaikista toimijoista, mutta esimerkkinä Hurstin ruoka-apu ei saa esimerkiksi Helsingin kaupungilta minkäänlaista avustusta. Kaupungilla on kuitenkin varaa laittaa tuosta noin vain 15 miljoonaa euroa sukupuolineutraaleihin liikennemerkkeihin, mutta ei ole antaa Hurstille 150 000 euroa.

 

Nämä ovat arvo ja periaate kysymyksiä, koska väitetään ettei rahaa ole, mutta silti löytyy rahaa kaiken maailman turhuuksiin. Joten tässä koetellaan nyt ihmisten arvopohja, eli mitä päättäjät pitävät tärkeämpänä. Suomalaisten hyvinvointi vai suomalaisten kustannuksella tehty hyväntekeväisyys ja vihervasemmisto ideologian tuottamien järjettömien ja sairaiden hankkeiden kustantaminen.

 

Nyt on aika! Nyt on aika mennä Suomi ja suomalaiset ensin mentaliteetilla!

Miika Koskela

Olen 29 vuotias kolmen lapsen isä. Politiikan ahkera seuraaja ja kannanottaja. Minulla on kristillinen arvomaailma ja myöskin sen kautta katson tätä maailman menoa. Kannatan konservatiivisia arvoja, mutta ihminen on kuitenkin aina keskiössä. Ihmisiä vartenhan politiikkaa tulisi tehdä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu