Hallitus vaihtoon ja EU:sta kansanäänestys

Näin se vain tapahtui eli elpymispaketti meni läpi eduskunnassa. Olin itse todistamassa tapahtumaa äänestyksen aikaan Helsingissä eduskuntatalon edessä. Tunnelma oli varsin pettynyt kuultuamme äänestystuloksen. Kansanedustajista 134 edustajaa äänesti elpymispaketin puolesta ja osallistuivat rikkomaan Suomen perustuslakia.

 

Taistelu hävittiin, mutta sotaa ei ole hävitty. Syksyllä tulee taas uusi paketti eduskuntaan ja siinä mitataan viimeistään Kokoomuksen linjaa olla äänestämättä enää tulevan paketin puolesta, sillä tätä pakettia mainostettiin nimenomaisesti kertaluonteisena ja Kokoomus jätti valtiovarainvaliokunnan mietintöön lausuman, jossa alleviitattiin juuri tätä. Nyt syksyllä sitten todella mitataan Kokoomuksen selkäranka, että onko sitä ollenkaan.

 

Toivon sydämeni pohjasta, että Suomen kansaa kuunneltaisiin jatkossa ja tämä hallitus kaatuisi omaan mahdottomuuteensa. Päättäjät, jotka ovat neuvotelleet elpymispakettia ja olleet kovasti viemässä tätä eteenpäin, tulisi saattaa vastuuseen teoistaan.

 

Pääministeri Sanna Marin todella on näyttänyt heikkoa johtajuutta ja hänellä on vain mielessä hillotolppa paikka EU:n komissiossa. Suomi ansaitsee pääministeriksi henkilön, joka osoittautuu luotettavaksi ja noudattaa Suomen perustuslakia kaikessa toiminnassaan. Nyt tarvitaan kansalta vain kovaa draivia ja painostusta päättäjiä kohtaan, että tämä laittomuuden tie loppuu ja päästään takaisin terveelle pohjalle, missä noudatetaan lakeja.

 

Nyt pitäisi jokaisen suomalaisen viimeistään herätä siihen, että ollaan viemässä itsenäisyyttämme pois ja meistä ollaan tekemässä euroopan kansalaisia. Toivon, että jokainen isänmaataan rakastava mies ja nainen nousisi sohvaltaan ylös ja lähtisi ulos osoittamaan mieltä ympäri Suomea. Tarvittaisiin laajoja mielenilmauksia ympäri maata. Kansan täytyisi viettää kansallisia vapaa päiviä ja osoittaa mieltään, niin kauan, että hallitus kaatuu.

 

Valtiovallan on järjestettävä EU:sta kansanäänestys, koska vuonna 1994, kun oli neuvoa- antava kansanäänestys, ei äänestetty nykyisenkaltaisesta Euroopan Unionista.

 

Tulkaa vaatimaan kansanäänestystä 12.6 Helsinkiin eduskuntatalon eteen! Hallitus vaihtoon ja FixFin – Exit EU.

+2
Miika Koskela

Olen 29 vuotias kolmen lapsen isä. Politiikan ahkera seuraaja ja kannanottaja. Minulla on kristillinen arvomaailma ja myöskin sen kautta katson tätä maailman menoa. Kannatan konservatiivisia arvoja, mutta ihminen on kuitenkin aina keskiössä. Ihmisiä vartenhan politiikkaa tulisi tehdä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu