Isänmaallisuus on heikossa huudossa vihervasemmiston ajaman ideologian vuoksi!

Nykypäivän Suomessa ei saisi enää olla isänmaallinen ja, jos haluaa mennä Suomi sekä suomalaiset ensin mentaliteetilla, niin tulee täystyrmäys vasemmalta laidalta. Nykyään isänmaallisuus on kirosana, mitä ei saa käyttää.

 

EU myönteisyys ja se, että saamme olla iloisia nettomaksajia solidaarisuuden nimissä on IN juttu nykyään ja kaikki muu on hölynpölyä. On se järkyttävää seurata, että mihin tämä vihervasemmiston ideologinen arvomaailma Suomea oikein vie. ”Suvaitsevaiset” sallivat ainoastaan yhden ainoan ”totuuden” ja kaikki muu on sontaa suomeksi sanottuna, ei ole enää keskustelukulttuurista tietoakaan. Tällainen ”suvakkien” ideologia tuhoaa sitä perustaa, jolle Suomi on rakennettu sekä tuhoaa tämän hyvinvointiyhteiskunnan vastuuttomalla politiikallaan.

 

Mihin tämä Suomi on oikein menossa? Eikö juuri sotiemme veteraanit taistellut meidän suomalaisten puolesta henkensä uhalla ja moni kuolikin sodassa. Onko tämä juuri sitä oikeanlaista perinnön vaalimista, minkä esi-isämme meille jättivät? He sotien jälkeen vielä rakensivatkin Suomen hyvinvointiyhteiskunnaksi, ja me ollaan tuhoamassa sitä vapaaehtoisesti.

 

Meidän tulisi vaalia tätä kallista maatamme ja olla aidosti isänmaallisia. Meidän täytyy pitää heikoimmista ihmisistä huolta, puolustusvoimat täytyy olla uskottavat, tukea elinkeinoelämää, satsata lapsiin ja nuoriin ja pitää vanhuksista huolta. Tällainen isänmaallisuus, jossa huolehditaan ensin omasta kansasta, on juuri sitä tervettä isänmaallisuutta.

 

Havainnollistan tämän vielä, jos perheen isä antaa rahat toiselle perheelle, jotta he saavat ruokaa, mutta jättää omat lapsensa nälkäiseksi, niin toimiiko silloin isä oikein? Mielestäni pitää pitää ensin omista huolta ja sitten auttaa muita.

 

Liputan isänmaallisuuden puolesta!

 

Miika Koskela

Olen 29 vuotias kolmen lapsen isä. Politiikan ahkera seuraaja ja kannanottaja. Minulla on kristillinen arvomaailma ja myöskin sen kautta katson tätä maailman menoa. Kannatan konservatiivisia arvoja, mutta ihminen on kuitenkin aina keskiössä. Ihmisiä vartenhan politiikkaa tulisi tehdä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu