Aborttia pyritään entisestään helpottaa kansalaisaloitteella, mikä täysin järjetöntä

Setan ajama kansalaisaloite helpottaisi entisestäänkin abortin tekemistä. Jo nykyinen aborttilainsäädäntö on melko löyhä ja ollaan edelleen vielä helpottamassa abortin tekemistä. Olen ihan sata varma siitä, että kansalaisaloitteen saavuttaessa 50 000 nimeä alle, tulee hallitus puoltamaan aloitetta. Onhan Seta ja Suomen hallitus yhtä ja samaa vihervasemmistolaista ideologian suunnannäyttäjää. Molemmat ovat valitettavasti tällä saralla pioneereja, jotka raivaavat suuntaa Suomelle kohti tuhoa.

 

Missään tapauksessa ei saisi enää kuitenkaan yhtään helpottaa jo olemassa olevaa surkeaa aborttilainsäädäntöä. Jos nainen pystyy sanomaan noin vain, että haluaa abortin eikä tarvitse edes lääkärin kanssa keskustella enää, niin kovin huonoksi on mennyt. Äiti, joka kantaa elävää lasta pystyy sosiaalisin perustein tekemään abortin 20 viikolle saakka. Miettikääpä hetki, siellä on elävä lapsi ja sitten pystyisi tekemään abortin 20 viikolle noin vain.

 

Sitäkään en ymmärrä, että Suomessa on hoitohenkilökunnalla lääkäristä hoitajaan asti velvollisuus tehdä tai auttaa abortin teossa. Miettikääpä, kuinka joku voi joutua tekemään vastoin omaa arvomaailmaansa ja omaatuntoaan. Sitten vain vihervasemmistolaiset suvakit pälisee, että kyllä pitää olla hoitohenkilökunnalla velvollisuus tehdä abortti. No huhhuh sanon minä!

 

Esimerkiksi, jos äidin henki on vaarassa, niin ymmärrän abortin teon mahdollisuuden. Abortti kysymys ei ole enää tässä vaiheessa kovin musta valkoinen asia vaan sitä pitäisi katsoa aina tapauskohtaisesti. En kuitenkaan voi ymmärtää tai hyväksyä hepposin perustein tehtyä aborttia. Eli sanon tämän suomeksi, abortti ei ole ehkäisy keino! Jokaisen pitää kantaa vastuu tästäkin asiasta, mikäli on ollut huolimaton.

 

Tämä maailma menee koko ajan vain sairaammaksi tai oikeammin sanottuna Suomi menee. Millään ei tunnu olevan enää mitään arvoa, ei edes ihmisarvoa kunnioiteta, koska esitellään tällainen järjetön kansalaisaloite. Nyt, jokainen suomalainen, joka jakaa samat arvot kuin minä, niin ehdottomasti vain nouskaa ja sanokaa rohkeasti mielipiteenne julki. Mitä useampi sen sanoo, sitä vaikeampi on vihervasemmistolaisen ideologian mennä eteenpäin.

 

 

Miika Koskela

Olen 29 vuotias kolmen lapsen isä. Politiikan ahkera seuraaja ja kannanottaja. Minulla on kristillinen arvomaailma ja myöskin sen kautta katson tätä maailman menoa. Kannatan konservatiivisia arvoja, mutta ihminen on kuitenkin aina keskiössä. Ihmisiä vartenhan politiikkaa tulisi tehdä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu