Kirkko näyttää hylänneen Raamatun Sanan totuuden sateenkaariparien vihkimisten suhteen

Suomen evankelisluterilainen kirkko ei näytä enää tietävän mitä tekee. Vasen käsi tekee tuota ja oikea käsi toista eikä kumpikaan tiedä, mitä toinen käsi tekee. Siis onhan tämä täysin järjetöntä, että kirkossa on pappien ja piispojen keskuudessa kahta erilaista näkemystä samaa sukupuolta olevien parien vihkimisestä. Kirkon virallinen kanta on kuitenkin edelleen se, että avioliitto on vain miehen ja naisen välinen. Näyttää kuitenkin myös siltä, että se on vain ajan kysymys, milloin kirkon virallinen kanta muuttuu. Tällaista kehitystä on todella ikävä seurata vierestä ja se vain tästä pahenee.

 

Kirkko käytännöllisesti katsoen kuitenkin hyväksyy jo sateenkaariparien vihkimiset, näin voidaan todeta, kun on nähty kirkon toiminta pappien vihkiessä sateenkaaripareja. Se on ollut melko hampaatonta, millä ei ole ollut minkäänlaista vaikutusta pappien toimintaan.

 

Kirkko on nykypäivänä enää laitos, jolla on verotus oikeus kirkkoon kuuluville. Kirkko toimi ennen vanhaan vielä Raamatun Sanan pohjalta, mutta nyt laittomuus on pesiytynyt kirkkoonkin. Iso osa papeista ja piispoista tosiaan hyväksyy homo ja lesbo parien vihkimiset. Laittomuus todella pääsee valtaan, sillä Raamattu kieltää selväsanaisesti homo ja lesbo suhteet.

 

Jotkut papit, jotka kannattavat samaa sukupuolta olevien vihkimistä vetoavat siihen, että Jumala on rakkaus. Se on kyllä totta, että Jumala on rakkaus ja Hän todella rakastaa ihmisiä, mutta vihaa syntiä. Raamatun mukaan homo ja lesbo suhteet ovat kuitenkin yksiselitteisesti syntiä. Raamatun Sanan totuutta ei auta väännellä ja käännellä toiseksi.

 

Tämä on kovaa tekstiä ja tätä on varmasti vaikea sulatella. En kuitenkaan voi olla tästä asiasta enää hiljaa, koska olen seurannut tätä laittomuutta hiljaa ihan liian kauan. Tällä kirjoituksella en halua väheksyä kenenkään ihmisarvoa, sillä jokainen ihminen on Jumalan edessä yhtä arvokas ja rakas. Kuitenkaan emme voi lähteä muuttamaan Raamatun totuuksia ihmisille mieleiseksi.

 

Ei ole helppoa puhua asioita suoraan tietäen, että se koskee ihmisiin. Koen kuitenkin, että tehtäväni on tuoda ihmisille esille oikeaa evankeliumia ja Raamatun Sanan totuutta. Se voi joskus kirpaista, sattua ja koskeakin, mutta se on meille loppupeleissä vain parhaaksi. Evankeliumin sanoma on selkeä eli Jeesus kärsi tuomion meidän jokaisen tähden, jotta meillä olisi elämä Hänessä. Jumala ei erittele ihmisiä, että minkälaisia me ollaan vaan jokainen on Jumalalle kelpaava juuri sellaisena kuin on. Rohkaisevaan sanomaan on hyvä päättää tämä postaus.

Miika Koskela

Olen 29 vuotias kolmen lapsen isä. Politiikan ahkera seuraaja ja kannanottaja. Minulla on kristillinen arvomaailma ja myöskin sen kautta katson tätä maailman menoa. Kannatan konservatiivisia arvoja, mutta ihminen on kuitenkin aina keskiössä. Ihmisiä vartenhan politiikkaa tulisi tehdä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu