Kokoomus petti Suomen kansan

No nyt se on sitten aikalailla melko varmaa. Kokoomus petti Suomen ja Suomen kansalaiset. Politiikka on ikävää siinä mielessä, että kansan edun vastaisesti tehdään päätöksiä ja politikoidaan. Suomen perustuslain mukaan valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle, jota edustaa valtiopäiville kokoontunut eduskunta.

 

Jos nyt ajatellaan tätä perustuslain toista pykälää, niin ylin valtiovallan päätösvalta kuuluu Suomen kansalle, mutta ongelmaksi muodostuu se, että ylintä valtiovaltaa edustava eduskunta tekee päätöksiä, mutta ei ole kysytty Suomen kansan mielipidettä tai pikemminkin päätöstä. Eduskunta edustaa Suomen kansaa, mutta ei voi kävellä kansan yli vaan on alisteinen kansan tahdolle. Nyt, kun Kokoomus teki päätöksen äänestää tyhjää eli suomeksi sanottuna elpymispaketti hyväksytään eduskunnassa, niin toteutuuko tässä Suomen perustuslain toisen pykälän mukainen tahto, että kansa käyttää ylintä valtiovaltaa?

 

Lyhyesti vastattuna, ei toteudu!

 

Suomen kansalta ei ole missään vaiheessa koko tätä elpymispakettia käsiteltäessä kysytty kansan tahtoa. Itselläni meni se viimeinenkin uskon jyvänen tähän edustukselliseen demokratiaan, mikä Suomessa on. Näin merkittävissä päätöksissä luopua suvereeniudesta eduskunnalla ja valtioneuvostolla on velvollisuus huolehtia perustuslain toteutumisesta eli kysyä kansan tahtoa järjestämällä kansanäänestys.

 

En tahdo enää löytää sanoja kuvailemaan tätä pettymystä, mikä nyt vallitsee mielessäni. Tämä on totaalinen farssi ja pettymys monelle suomalaiselle eikä tällaista vallan väärinkäyttöä voi hyväksyä millään muotoa.

 

Sen verran, mitä tiedän puolue politiikasta, niin se on erittäin likaista peliä eikä siellä mennä kuin oma etu edellä. Kyseenalaistan koko tämän puoluejärjestelmän sekä koko yhteiskuntajärjestelmän. Tämä ei enää palvele kansan etua. Olen todella pettynyt eduskunnan toimintaan. Aina sanotaan näin, että kepu pettää aina, mutta tämän mittaluokan pettymyksen järjesti tällä kertaa Kokoomus. Toivon sydämeni pohjasta, että äänestäjät kuntavaaleissa muistavat ne puolueet, jotka veivät Suomen kohti turmelusta eli hallitus viisikon sekä Kokoomuksen. Suomen itsenäisyys annetaan pois vapaaehtoisesti sekä luovutaan hyvinvointivaltiosta, koska elpymispaketti aiheuttaa sen, että velan määrä lisääntyy ja hyvinvointivaltion rahoituspohja tipahtaa pois. Tästä alkaa Suomen kurimuksen tie ja sosiaali- ja terveyspalveluiden alasajo.

 

En voi kuin rukoilla, että Jumala armahtaa Suomen kansan ja antaa niille kansanedustajille rohkeutta äänestää elpymispakettia vastaan, jotka eivät hyväksy sitä, puoluekurista huolimatta. En voi kuin pistää kädet ristiin ja muistaa ylöspäin, että tämä ihme tapahtuisi.

Miika Koskela

Olen 29 vuotias kolmen lapsen isä. Politiikan ahkera seuraaja ja kannanottaja. Minulla on kristillinen arvomaailma ja myöskin sen kautta katson tätä maailman menoa. Kannatan konservatiivisia arvoja, mutta ihminen on kuitenkin aina keskiössä. Ihmisiä vartenhan politiikkaa tulisi tehdä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu