Koskeeko oppositiota eri säännöt kuin hallitusta?

Hallitus ja Perussuomalaiset ministerit saivat luottamuksen eduskunnan äänestyksessä.

 

Mielenkiintoisinta tässä on se, että Sdp:n Antti Lindman kertoi Ylelle suorassa lähetyksessä, että hallitus sai aikaan rasismi kohun kesän alkupuolella.

 

Nyt kyllä taisi Antilla mennä hiukan puurot ja vellit sekaisin. Mikäli olen ymmärtänyt ja lukenut uutisia oikein, niin tämä kohu on lähtenyt laukalle juuri opposition ja median toimesta.

 

Hallitusta syytettiin aikanaan siitä, että se on aiheuttanut maailmalla mainehaittaa, mutta ei oteta huomioon sitä, että juuri median vuoksi uutiset ovat levinneet pitkin ulkomaita.

 

Tätä kohua ei olisi koskaan tullut, jos oppositio ja erityisesti HS ja YLE olisi ruvennut kaivamalla kaivamaan ministereiden kommentteja ja viestejä kaukaa menneisyydestä.

 

Kyseenalaistan kyllä tätä rasismin torjuntaa, jos se on sellaista, että jokaikiseen sanaan tartutaan ja unohdetaan se tosiasia, että todellista rasismia esiintyy Suomessa muualla.

 

Purran 15 vuotta sitten kirjoittamat kommentit olivat kauhistus tottakai vihervasemmistolle eikä tietenkään oteta huomioon sitä, että ne ovat nimenomaan erittäin vanhoja kommentteja. Lisäksi HS oli ottanut Purran kommentin pois kontekstistaan.

 

Jos oppositiolle pitäisi jättää rasismin vastainen työ, niin se tarkoittaisi sitä, että Perussuomalaiset pitää tuhota ja se, kun onnistuu, niin silloin kaikki on hyvin ja rasismi on saatu kitkettyä Suomesta.

 

Kysynkin loppuun, että vihervasemmisto saa tehdä mitä tahansa ja heitä koskee eri säännöt? Ja mahtaakohan rasismi kohu loppuakaan Suomesta ennen kuin hallitus kaatuu?

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu