Haluatko sinä mennä kohti liittovaltiota?

Viilataanko kansalaisia linssiin nyt oikein urakalla? Tämä on johtokysymys läpi koko blogin!

 

Jos nyt puhutaan asioiden oikeilla nimillä, niin kuinka moni haluaa, että Suomea viedään kohti Euroopan Unionin liittovaltiota eli, kuinka moni on federalisteja? Suomessa on se ikävä puoli poliittisessa keskustelukulttuurissa, ettei puhuta asioiden oikeilla nimillä ja termeillä. Kansaa pidetään todella tyhmänä, kun puhutaan siitä, että Euroopan Unionin elpymisväline on kertaluonteinen eikä toista tule. ”Rahaston tarkoituksena on tukea maita, jotka ovat kärsineet koronakriisin kourissa eniten”.

 

Jos taas vaihteeksi puhutaan asioiden oikeilla nimillä eikä valehdella kansalle ja jätetä kertomatta olennaisia asioita, niin elpymisvälineen tarkoitus on ylläpitää eurovaluuttaa. Eurovaluutta ei pysy yllä ilman tämänkaltaisia tulonsiirtomekanismeja eli todellisuudessa koronalla on hyvin vähäinen vaikutus koko elpymisvälineen kohdalla. Todellisuudessa komissio halusi tämän välineen sen vuoksi, koska esimerkiksi Italiassa eurovastaisuus oli erittäin korkeissa lukemissa ennen tätä. Italia rupesi niin sanotusti kiristämään EU:lta rahaa, jotta pysyisivät eurossa ja EU:ssa ja siinä onnistuivatkin loistavasti.

 

Suomalaiset maksavat Italian kaltaisille maille, jotta EU tyytyväisyys pysyisi korkeampana. Kyllähän Italialaisten on nyt helppo hymyillä, kun saavat tähtitieteellisen kovan summan avustuksina, joita ei tarvitse koskaan maksaa takaisin. Luuletteko oikeasti, että euron kaltainen rahaliitto, joka yhdistää hyvin erilaisia EU:n jäsenmaita, pysyisi pystyssä ilman jatkuvia ja massiivisia tulonsiirto ja elpymisratkaisuja? EU tarvitsee useita tuhansia miljardeja tulevaisuudessa, jotta rahaliitto olisi mahdollista pitää koossa. Suomella olisi todellisuudessa paljon enemmän kansallista liikkumavaraa, mikäli ei olisi liitytty rahaliittoon, mutta näin kävi ja tässä nähdään tulos.

 

Elpymisvälineen kertaluontoisuus on hyvin kyseenalainen, sillä siinä Suomikin sitoutui vuosikymmeniksi maksamaan pois tätä mielettömyyttä. Italiasta ja Ranskasta on alkanut kuulua jo puheenvuoroja tulevista paketeista ja seuraava onkin jo sitten syksyllä. Mitenhän mahtaa Suomen päättäjät suhtautua tähän, koska ovat kansalle moneen otteeseen luvanneet, että tämä on vain ja ainoastaan kertaluonteinen. Uskoo sen, ken tahtoo.

 

Toinen on elpymisvälineen mukana tuomat Euroopan Unionin verotusoikeudet. Eli kysynkin sitä, että kuinka täällä Suomessa mahtaa kansa suhtautua siihen, että meillä on jo valmiiksi euroopan korkeimpia veroasteita ja EU:n myötä veroaste vielä nousee nousemistaan.

 

Ei! Tämä ei ole lastenleikkiä enää. Tämä ei ole enää hauska vitsi, mille voi nauraa! Tämä on totista totta ja peli sen kuin kovenee. Mikäli avaamme pandoran lippaan, niin takaisin ei ole tulemista eli sitten mennään kohti federalisaatiota eli federalistit voivat sanoa vain, että adios amigo. Kansalta ei kysytä mitään, koska pelätään, että kansa äänestää ”väärin”. Kysynkin, että onko tämä demokratian pelisääntöjen mukaista toimintaa?

 

Onnekseni minua lohduttaa se, että EU tulee kaatumaan omaan mahdottomuuteensa tai vähintäänkin iso joukko jäsenmaita lähtee siitä pois, koska EU:n rakenteet eivät kestä tällaista pakonomaista pyristelyä kohti liittovaltiota. Toivon vain, että Suomi on yksi lähtijöistä, jotka lähtevät viimeistään, kun korttitalo luhistuu omaan mahdottomuuteensa.

 

Nyt tarvitaan jokaista ihmistä, joka kannattaa eroa EU:sta, sillä joukossa on voimaa. Nyt on kyse Suomen kansakunnan kohtalosta eli ei sen enempää tai vähempää. Jokainen. joka haluaa Suomen pysyvän itsenäisinä, niin alkakaa vaatia hallitukselta selitystä, että miksi ovat viemässä meitä kohti liittovaltiota ilman kunnon kansalaiskeskustelua saatika kansanäänestystä!

+14
Miika Koskela

Olen 29 vuotias kolmen lapsen isä. Politiikan ahkera seuraaja ja kannanottaja. Minulla on kristillinen arvomaailma ja myöskin sen kautta katson tätä maailman menoa. Kannatan konservatiivisia arvoja, mutta ihminen on kuitenkin aina keskiössä. Ihmisiä vartenhan politiikkaa tulisi tehdä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu