Mitkä ovat pääministeri Sanna Marinin motiivit?

Onko syy kansalaiskeskustelun puutteelle siinä, että pääministeri Sanna Marin haluaa Brysselistä ison EU viran?

 

Minulla on mielessäni kysymyksiä täynnä liittyen hallituksen harjoittamaan politiikkaan ja EU politiikkaan. En ymmärrä sitä, että miksi Suomessa ei käydä avointa ja rehellistä keskustelua Euroopan Unionin tulevaisuudesta. Sekin minua mietityttää, että miksi pääministeri Sanna Marin ei demokratian nimissä ottanut haastetta vastaan Tuomas Maliselta, kun Malinen haastoi hänet keskustelemaan elpymisvälineestä. Missä on kaikki keskustelut ylipäänsä ”koronarahastosta”?

 

Kysymyksiä tulvii mielessäni jatkuvasti ja ihmettelen vain tätä nykymenoa. Olen tähän asti luullut, että Suomi on demokraattinen oikeusvaltio, jossa päättäjät ovat kansalaisilleen tilivelvollisia päätöksistä, jotka koskevat jokaista suomalaista eli koko kansakuntaa. Nyt kuitenkin näyttää siltä, että pääministeri Sanna Marinin aikana meistä suomalaisista on tullut hallitukselle alamaisia, jotka eivät saa kysyä eikä kyseenalaistaa mitään. Meidän on vain toteltava niin kuin koira tottelee isäntäänsä.

 

No, se on varmasti tullut kaikille selväksi, että minä en ole hallitukselle alamainen, vaan kyseenalaistan kaikki päätökset ja toimet, joita hallitus pyrkii edistämään epädemokraattisin keinoin. Minä suorastaan vaadin hallituksen eroa ja aion vaatia sitä, kunnes hallitus tajuaa erota vihdoin ja viimein.

 

Onko pääministeri Sanna Marinilla epäisänmaalliset aikeet, eli myydä Suomi halvalla Euroopan Unionille, jotta itse saisi ison viran EU:n virkakoneistossa? Väkisinkin rupeaa epäilyttämään Marinin motiivit, koska se on tullut selväksi, että Suomen kansan etuja hän ei aja.

 

Missä on aito keskustelu Euroopan Unionin elpymisvälineestä? Eikö nyt olisi vihdoin ja viimein aika käydä kunnon kansalaiskeskustelua aiheesta, koska siitä päätetään muistaakseni jo ensi kuussa. Mikäli sikäli elpymisrahasto menee eduskunnassa läpi, eikä siitä ole käyty keskustelua laajalti saatika järjestetty kansanäänestystä, niin hallituksella ei ole legitimiteettia hyväksyä sitä. Tämä on hyvin epäisänmaallista toimintaa.

 

Kyse ei ole pelkästään suvereeniuden vähentymistä ja tulonsiirtounioniin menemisestä, sillä suomalaisten hyvinvointi on kyseessä. Suomi on vielä hyvinvointivaltio, mutta elpymisvälineen hyväksymisen myötä avataan pandoran lipas ja tulee vain jatkuvasti uusia paketteja, jotta euro pysyisi kasassa. Suomi velkaantuu tämän vuoksi entistäkin kovemmalla tahdilla, mikä tarkoittaa suomeksi sitä, että joudutaan leikkaamaan suoraan ihmisten hyvinvointipalveluista, kuten sosiaali- ja terveyspalveluista. Valtio köyhtyy köyhtymistään ja sama käy kotitalouksille. En usko, että kaikki EU:n jäsenmaat pysyvät tässä kelkassa mukana, sillä EU tulee hajoamaan omaan mahdottomuuteensa. Kysymys onkin, että tuleeko hajoaminen olemaan hallittu vai hallitsematon.

 

Syy, miksi bloggaan tästä aiheesta usein on se, että toukokuussa Suomen pitäisi päättää hyväksyykö elpymispaketin ja niin kauan, kun meillä suomalaisilla on aikaa vaikuttaa siihen päätökseen, on meidän rummutettava sitä joka paikassa. Haluan, että minulla ainakin on omatunto puhdas ja, että olen tehnyt oman osani tämän paketin hyväksymistä vastaan.

 

Nyt on suomalaisten aika toimia!

+17
Miika Koskela

Olen 29 vuotias kolmen lapsen isä. Politiikan ahkera seuraaja ja kannanottaja. Minulla on kristillinen arvomaailma ja myöskin sen kautta katson tätä maailman menoa. Kannatan konservatiivisia arvoja, mutta ihminen on kuitenkin aina keskiössä. Ihmisiä vartenhan politiikkaa tulisi tehdä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu