Näyttää pahasti siltä, että on muodostumassa Trump kultti

En pystynytkään pitämään lupaustani siitä, että en poustaa Yhdysvaltain presidentin vaaleista ennen kuin kaikki oikeustapaukset on saatu käsiteltyä ja vahvistettua lakien mukaan kumpi on seuraava presidentti.

 

Olen tässä pohdiskellut sitä, että vaalit jakavat ihmisten mielipiteitä hyvin voimakkaasti jopa täällä Suomessa asti. On oikeastaan kaksi leiriä, vastustajat ja puolustajat. Myönnän, että olen liikaa puolustanut Trumpia täällä ja eri sosiaalisissa medioissa. Otan nyt ennemminkin tarkkailijan ja puolueettoman roolin, koska näyttää siltä, että Trumpia kannattavien joukossa on muodostumassa eräänlainen kultti. Tässä kohtaa sanoudun irti tällaisesta, sillä en halua olla minkäänlaisen kultin jäsen.

 

Toki edelleenkin olen sitä mieltä, että Trump on sanojensa mittainen mies, sillä on pitänyt tai ainakin yrittänyt pitää kaikki vaalilupauksensa. Kuitenkaan hänen käytöksensä ei ole presidentin arvovallalle sopivaa, sillä se aiheuttaa maailmanlaajuisesti voimakasta polarisaatiota. Ei jää vaihtoehtoa kuin olla joko puolella tai vastaan. Ikävää, että ihmiset lähtevät tähän mukaan. Itse en nykyään enää puolusta Trumpia, mutta en myöskään vastusta.

 

Nyt olisi aika suhtautua tai pyrkiä suhtautumaan neutraalisti näihin vaaleihin, sillä eihän me olla amerikkalaisia vaan suomalaisia ja meillä on omissakin asioissa tarpeeksi tekemistä.

 

Miika Koskela

Olen 29 vuotias kolmen lapsen isä. Politiikan ahkera seuraaja ja kannanottaja. Minulla on kristillinen arvomaailma ja myöskin sen kautta katson tätä maailman menoa. Kannatan konservatiivisia arvoja, mutta ihminen on kuitenkin aina keskiössä. Ihmisiä vartenhan politiikkaa tulisi tehdä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu