Nykyajan rappiotila

Nykyajan politiikan ja yhteiskunnan rappiotila.

Tästä aiheesta riittäisi väiteltävää vaikka ja kuinka paljon. Olen huomannut sivusta seuratessa, kuinka politiikassa on viimeisen 15 vuoden aikana tapahtunut valtavia muutoksia. Politiikka on yleensä läpileikkaus yhteiskunnasta pienoiskoossa ja voi suoraan huomata, kuinka vihervasemmistolainen ideologia on saanut jalansijaa yhteiskunnassa ja politiikassa. Toki on vielä suuri osa suomalaisia, jotka kannattavat perinteisiä arvoja, mutta usein ihmiset eivät uskalla sitä ääneen sanoa leimautumisen pelossa.

 

Tämä yhteiskunnalle haitallinen ja vaarallinen ideologia on saanut tässä yhteiskunnassa sellaisen aseman, että sitä et tosiaan voi kritisoida leimautumatta hörhöksi tai muuten vain 70- luvulle ummehtuneen takapajuiseksi. Media suoltaa vihervasemmistolaista ideologiaa jatkuvasti ulos ja siitä on tullut uusi ”normaali”.

 

Seta on yksi pahimpia tämän ajan vouhkaajista, jotka puhuvat sitä ja tätä. Kaikkien pitäisi saada olla mitä haluavat. Miesten pitäisi saada olla naisia ja päinvastoin, ruohonleikkureista puhutamattakaan. Sitä, kun voi nykypäivänä identifioitua mihin vain ja se on kaikkien mielestä hyvä.

 

Voi tätä yhteiskunnan menoa. Ei ihmekkään, että yhteiskunnassa oirehditaan ja pahasti. Mietin vain, että kuinka paha tilanne on 20 vuoden päästä. Jo nyt tuntuu nykyajan moraalin olevan antiikin Rooman tasolla, missä sai tehdä mitä vain ja miten vain. Ei ole ihmiskunta edistynyt tässä 2000 vuoden aikana mihinkään parempaan ainakaan, ja jos jollain oli sellaisia toiveita, että nykyään oltaisiin fiksumpia niin ei tarvitse katsoa kuin pelkästään televisiota, niin huomaa, että valloilla on kaikenlaiset seksiorgio realitysarjat, missä estoitta harrastetaan kaikkien kanssa seksiä. Olipahan Himoksellakin tänä vuonna jo seksiorgio bileet ja ihmiset innoissaan sinne osallistuivat.

 

Poliittinen kulttuuri ja tämä yhteiskunta on läpeensä mädäntynyt moraalisesti. Eduskunta haluaa sallia eutanasian, mikä kertoo aika hyvin missä kohtaa ollaan menossa tässä vaiheessa. Toki eduskunta toteuttaa vain kansantahtoa, kun suurin osa suomalaisista haluaisi sallia laillisen murhaamisen.

 

Ei voi kuin onnitella eduskuntaa ja suomalaisia joilla moraalinen kompassi on mennyt, niin lahjakkaasti sekaisin ettei enää terveelle järjenkäytölle ja terveille moraaliarvoille riitä jalansijaa.

 

Päätän sanontaan; tyhmyys tiivistyy porukassa.

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu