Nyt minut varmaan leimataan salaliittoteoreetikoksi

Olen mielessäni pohtinut pitkään tätä korona aikaa, kun ollaan eletty vuosi erilaisten rajoitusten keskellä. Nyt on saatu ”avuksi” korona rokotteita joita on tarjolla useampia.

 

Minua henkilökohtaisesti mietityttää moni asia tässä korona ajan maailmassa, kun rajoituksia kiristetään kiristämällä eikä loppua näy. Tosin nyt hallitus on julkistanut exit- strategiansa, jolla on tarkoitus päästä kohti normaalia, mutta tässä on iso MUTTA. Syksyllä, kun korona, mitä todennäköisemmin lähtee jälleen leviämään, niin rajoituksia aletaan kiristämään jälleen todenteolla.

 

Suomen perustuslakia on poljettu korona vuonna oikein urakalla, kun ollaan vedottu ihmishenkiin. Korona on todettu alkujärkytyksen jälkeen kuitenkin melko vaarattomaksi tartuntataudiksi riskiryhmäläisia lukuunottamatta.

 

Sekin minua häiritsee, että missä on kausi- influenssa tapaukset? Onko ne hävinneet koronan myötä täysin tuntemattomiin?

 

Kausi- influenssa voi olla riskiryhmäläisille yhtä vaarallinen kuin koronan Covid-19 virus muoto. Joten on syytä kysyä, että miksi juuri koronan vuoksi on aloitettu järjettömän isot rajoitustoimenpiteet, jotka koskevat koko kansakuntaa? Suurin osa ihmisistä sairastaa Covid-19 taudin oireettomana tai hyvin lievin oirein, joten miksi tällaiset rajoitukset?

 

Eikö olisi pitänyt aloittaa jo vuonna 08- tällaiset rajoitustoimenpiteet, kun oli sikainfluenssa tapaukset valloillaan ja silloinkin siitä oli iso vaara riskiryhmäläisille. 08- vuonna sikainfluenssa epidemian aikana ei aloitettu tällaista järjetöntä rajoitustoimenpiteiden tulvaa vaan käytettiin käsidesiä ja pidettiin normaalit turvavälit toisiin.

 

Toinen asia, mikä minua mietityttää on pääministeri Sanna Marinin suhtautuminen korona rokotteeseen, koska vuonna 2010 hän blogi kirjoituksessaan hyökkäsi lääketeollisuutta vastaan ja kritisoi voimakkaasta, kuinka Suomi lähti rokotevalmistajien kelkkaan mukaan. Hän myöskin kritisoi sitä massahysteriaa, mikä sikainfluenssa epidemian aikana oli valloillaan.

 

Mitä nyt sitten Marin tekee, kun hän on Suomen pääministerinä? Hän suorastaan vaatii saada korona rokotteita vauhdikkaammin, jotta kansa saataisiin rokotettua.

 

Minulle herää kaksi kysymystä. Miten tai kuinka Sanna Marin käänsi takkinsa, niin perusteellisesti puoltamaan koronarokotteita vaikka 2010 kritisoi julkisesti sikainfluenssa rokotteita? Kuinka Marin, joka kritisoi massahysteriaa, onkin yhtäkkiä pääministerin roolissa tekemässä Suomeen valtavia rajoitustoimenpiteitä ja luomassa median avustuksulle joukkopsykoosia, johon kansa lähtee mukaan?

 

Väkisinkin tulee mieleen, että onko pääministeri todella itsenäisesti tehnyt suunnanmuutoksen, koska hän todella on oli aikaisemmin jo hyvin perillä, kuinka rokotevalmistajat hyötyvät epidemoista vai onko tässä taustalla jonkinlainen lobbaus kampanja Sanna Marinia kohtaan tapahtunut ulkopuolelta. Ennen kuin leimaatte minua salaliittoteoreetikoksi, niin verratkaa faktoja ja miettikää rauhassa, että miten on mahdollista muuttaa mieltänsä tällätavalla rokote- ja lääketeollisuudesta. Minun mielestäni ei tarvitse olla minkään alan professori kertomassa, että jotain mätää tässä on, kun huomaa tämän korruption. Nyt olisi aika jokaisen suomalaisen herätä ja ottaa ne siniset lasit pois päästä ja rueta ajattelemaan itsenäisesti, jopa sillä uhalla, että leimataan salaliittoteoreetikoksi.

 

Ja, jos huomaatte, että teidät leimataan salaliittoteoreetikoksi, niin se kertoo vain siitä, että vastustajalla ovat vasta argumentit loppuneet ja todella pelkäävät, että taustalta paljastuu jotain epämiellyttävää.

 

Tässä lopuksi pätkä pääministeri Sanna Marinin vuoden 2010 blogi tekstistä.

 

”Nyt se sitten vihdoin selvisi: sikainfluenssauhkaa ei todellisuudessa ollutkaan. Ainakaan siinä määrin kuin media, poliitikot ja lääketieteen ammattilaiset uhan vaarallisuudesta varoittelivat. Mutta kuka oikein hyötyi possujen kärsillä ja saparoilla lietsotun hysterian ylläpitämisestä?

 

Rokotevalmistajat saivat yksin Suomelta 100 miljoonaa euroa paksumman lompakon rokotteista, joiden vaikuttavuudesta terveyden laatuun ja tilaan on heikosti näyttöä. Euroopan tasolla possurokotekustannukset kipuavat miljardeihin. Pelko ja uhka ovat aina olleet tehokkaita markkinointikeinoja ja näiden varjolla on helppo myydä kansalle kuin kansalle palanen turvallisuudentunnetta. Massahysterian saavutettua kipupisteensä ei järjelle tai tosiasioille enää ole sijaa julkisessa keskustelussa. Päätöksenteosta tulee kiihotetun kansanjoukon lepyttämisen airut. Sanaparsi ”mitä jos” onkin yksi tehokkaimmista holtittoman rahanmenon oikeuttavista taikasanoista. Esirippu laskee ja lääketeollisuus kumartaa katsomossa töllöttäville aivottomille lampaille.”

 

Lopuksi lähdeviitteet:

 

https://www.sannamarin.net/blogi/2010/08/10/34342/?page2

 

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/7dcbdda9-1429-43b3-9bf3-a846251b8ea8

+7
Miika Koskela

Olen 29 vuotias kolmen lapsen isä. Politiikan ahkera seuraaja ja kannanottaja. Minulla on kristillinen arvomaailma ja myöskin sen kautta katson tätä maailman menoa. Kannatan konservatiivisia arvoja, mutta ihminen on kuitenkin aina keskiössä. Ihmisiä vartenhan politiikkaa tulisi tehdä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu