Onko hallituksen hirmuvalta hyväksyttävää?

Onko poliisin tehtävänä toteuttaa hallituksen ajamaa poliittista agendaansa korona toimien suhteen vai pitäisikö poliisivoimien suojella Suomen perustuslakia?

 

Tässä onkin perustavanlaatuinen kysymys, koska näyttää siltä, että poliisi toteuttaa tällä hetkellä hallituksen ajamaa laitonta toimintaa. Näyttää siltä, että Suomesta on tulossa pikku hiljaa poliisivaltio, jossa käskyt tulee ylhäältä ja poliisivoimat palvelee hallitusta eikä Suomen kansaa. Se on selvä asia, että poliisin kuuluisi suojella Suomen perustulakia ja suomalaisten perus- ja ihmisoikeuksia.

 

Karu esimerkki tästä poliisin harjoittamasta vääränlaisesta vallankäytöstä oli, kun viikonloppuna Espoossa hajoitettiin uskonnollinen kokous, joka toimi rajoitusten puitteissa. Tässä kyseisessä tapauksessa puututtiin pahasti Suomen perustuslaissa taattuun uskonnonharjoittamis- ja kokoontumisvapauteen. Ihmettelen suuresti sitä, että kuinka on mahdollista, että demokraattisessa Suomessa tapahtuu vuonna 2021 tällaista järkyttävää perustuslain polkemista.

 

Nyt olisi viimein aika suomalaistenkin tajuta se, että ollaan menty liian pitkälle hallituksen hirmuvallassa ja astuttu tietyn rajan yli, mitä ei voi missään tapauksessa hyväksyä. Mikäli kansa ei herää ja vaadi oikeuksiaan, niin tällainen orjuuttaminen jatkuu ja jatkuu eikä loppua näy. Silloin, kun kansa viimein herää, niin voi olla jo liian myöhäistä. Onhan tämän Marinin hallituksen korona politiikka aivan ennennäkemättömän poukkoilevaa ja outoa. Ensin pyrittiin saamaan ulkonaliikkumisrajoitukset läpi ja, kun siinä ei onnistuttu, niin heti sen jälkeen hallitus esitteli exit- strategiaansa, jolla päästään takaisin normaaliin elämään.

 

Olen kuitenkin melko varma, että tämä on suuren luokan huijausta, ettei ole toista nähty Suomen historiassa eikä hallituksella ole todella aikomustakaan aidosti päästää kansaa tästä kurimuksesta. Aivan varmasti heti syksyllä näemme taas, kuinka rajoitukset tulevat entistä pahempana.

 

Kysynkin sitä, että onko tällainen hallituksen hirmuvalta enää hyväksyttävää vai tuleeko tälle hirmuvallalle tehdä loppu kansan toimesta?

 

Päätänkin sanoihin: Nyt olisi viimein aika kansan nousta puolustamaan perustuslakia, kun ei siihen enää viranomaisistakaan ole.

+12
Miika Koskela

Olen 29 vuotias kolmen lapsen isä. Politiikan ahkera seuraaja ja kannanottaja. Minulla on kristillinen arvomaailma ja myöskin sen kautta katson tätä maailman menoa. Kannatan konservatiivisia arvoja, mutta ihminen on kuitenkin aina keskiössä. Ihmisiä vartenhan politiikkaa tulisi tehdä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu