Onko tapahtunut kenties maailman historian suurin vaalipetos?

Kysyn vain näin nöyrästi, että onkohan tapahtunut kautta historian suurin vaalipetos?

Valtamedia on valittanut sitä, että Trump ei anna väitteille varastetuista vaaleista mitään lisäarvoa, mutta alla olevassa videon pätkässä Yhdysvaltain istuva presidentti Donald Trump kertoo seikka peräisesti, mitä vaalivilppiä on mahdollisesti tapahtunut Yhdysvalloissa.

 

Kyse ei ole enää siitä, että kumpi voittaa vaan kaikkein tärkeintä on saada rehelliset vaalit. Mikäli todella vilppiä on tapahtunut, niin se on tuotava päivänvaloon.

 

Enempiä turhia jorisematta katsokaa kyseinen videon pätkä, jonka Yhdysvaltalais mediat katkaisivat keskenkaiken. Kyllä, kyseessä sama videon pätkä, joka katkaistiin keskenkaiken. Tämä videon pätkä on suomennettu.

 

Lisäyksenä vielä, että tämä kaikki on vielä spekulaatiota, mutta nämä väitteet täytyy selvittää oikeudessa.

 

https://www.facebook.com/jussipekka.samuel/videos/3793209607376343/?__cft__[0]=AZWWyv5jNMrnbW8Pz04kIc19ropwnqDmbUkt5eWD5ixKUpDpGJWeP5bFeRrsGkCVHBVgHGntvEv6AFOU5adCuh1ENCMkh5dQvjN19ig4ANHn9jraFSTIVUBr1O1oeF0bx_M&__tn__=R]-R

Miika Koskela

Olen 29 vuotias kolmen lapsen isä. Politiikan ahkera seuraaja ja kannanottaja. Minulla on kristillinen arvomaailma ja myöskin sen kautta katson tätä maailman menoa. Kannatan konservatiivisia arvoja, mutta ihminen on kuitenkin aina keskiössä. Ihmisiä vartenhan politiikkaa tulisi tehdä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu