Päivi Räsäsestä tehtiin esimerkki

Päivi Räsäseen kohdistuva ajojahti on saanut jo käsittämättömät mittasuhteet. Kysyn vain, että onko tämä enää kohtuullista?

 

Päivi on joutunut puolustelemaan Raamattuun perustuvia näkemyksiään, vaikka oikeus ei katso Raamatun tulkintaa, niin siitä huolimatta syyttäjä Mantila on suoraan sanonut, että nyt selvitetään kuinka paljon voit pitää näkemyksestäsi ja vakaumuksestasi kiinni ennen kuin se menee vihapuheen tai lain toiselle puolelle puolelle.

 

Suora sitaatti: – Siinäpä se onkin. Uskonto törmää maallisen yhteiskunnan arvoihin. Nyt ratkaistaan, pystytäänkö yhteiskunnassa sovittamaan nämä arvot yhteen. Täällä oli tänään kyse siitä, miten paljon voit ilmaista uskonnollisia käsityksiä, jotka ovat ristiriidassa perusoikeuksien kanssa, Mantila toteaa.

 

Absurdia tästä tekee sen, että kukaan ei sano näiden olevan Raamattukäräjät, mutta silti tässä väännetään loppuviimein siitä, että onko sallittua pitää kiinni Raamatun Sanasta julkisesti.

 

Jos tämä on suvaitsevaisten maa ja hyväksytään erilaisuus, niin kysyn vain että miksi Päivin erilaisuutta tai erilaisia näkemyksiä hyväksytä?

 

No kävipä miten kävi, niin Päivi on päässyt julistamaan evankeliumia koko kansalle. Se on hyvä uutinen, mutta onhan tämä kuitenkin kaikenkaikkiaan kaikkien aikojen fiasko koko oikeuskäsittely.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu