Postiäänestyksessä vaalipetoksen mahdollisuus on verrattain korkeampi kuin tavallisessa äänestyksessä

On yleisessä tiedossa postiäänestyksen riskialttius joutua petoksen kohteeksi. Sen tiesivät myöskin demokraatit varsin hyvin, kuten alla olevassa artikkelissa lukee.

 

En ota nyt sen enempää kantaa onko tapahtunut petosta, ennen kuin tulee todisteita siitä, että näin on tapahtunut. Kuitenkin meidän on hyvä olla valppaina ja odottavaisin mielin, jotta saadaan kaikki vaaliin liittyvät epäselvyydet ratkaistua oikeudessa. Sen jälkeen, kun mahdollisesti korkein oikeus ratkaisee vaalit, niin voimme todeta, että onko Biden vai Trump seuraava Yhdysvaltain presidentti.

 

Sitä ihmettelen vain, että miksi valtamedia on lähtenyt ennenaikaisesti julistamaan Bidenin voittajaksi, koska vaalit ovat edelleen kesken. Vaalien lopullisen ratkaisun jälkeen on hyvä julistaa Biden tai Trump voittajaksi Yhdysvaltain seuraavaksi presidentiksi.

 

Reilulla pelillä voittakoon kumpi tahansa!

https://www.nytimes.com/2012/10/07/us/politics/as-more-vote-by-mail-faulty-ballots-could-impact-elections.html

Miika Koskela

Olen 29 vuotias kolmen lapsen isä. Politiikan ahkera seuraaja ja kannanottaja. Minulla on kristillinen arvomaailma ja myöskin sen kautta katson tätä maailman menoa. Kannatan konservatiivisia arvoja, mutta ihminen on kuitenkin aina keskiössä. Ihmisiä vartenhan politiikkaa tulisi tehdä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu