Puolustamalla itseäsi, puolustat samalla koko Suomen kansaa!

Olen paljonkin pohtinut sitä, että miltä tämä nykyajan Suomen päättäjien touhu näyttää tavallisen kansalaisen silmin. Kaksi asiaa nousee ylitse muiden, mitkä minua tavallisena kansalaisena mietityttävät. Kyse on siis korona politiikasta ja EU:n elpymisrahastosta. Elpymisrahastokin liittyy koronaan, koska tämän ”kriisin” varjolla keksittiin luova mekanismi, joka vie Suomea kohti tulonsiirto unionia.

 

Olen monesti miettinyt, kuinka suhtautuisin korona- ajan politiikkaan ja olen tullut siihen tulokseen, kun tätä olen vuoden ajan seuraillut, että hallitus ei näytä kunnioittavan Suomen perustuslakia yhtään. Hallitus yrittää kaikin keinoin tukahduttaa suomalaisten perusoikeudet, jotka ovat Suomen perustuslaissa taattuina. Tartuntatautilakia pyritään käyttämään hyödyksi, jolla pyritään ohittamaan perustuslaissa taatut oikeudet eli suomeksi sanottuna vesittämään koko perustuslaki. Onneksi on kuitenkin vielä jonkinlainen demokratia Suomessakin jäljellä, kun perustuslakivaliokunta viittasi kintaalla hallituksen ajamalle ulkonaliikkumiskiellolle.

 

Mieleeni tulee kaikenlaisia kysymyksiä liittyen tähän korona vuoteen, mitä ollaan eletty. Kaikenlaiset sekavat ajatukset vellovat mielessäni, enkä tahdo saada oikein mistään kiinni. Päällimmäisenä ajatuksena kuitenkin on se, että kuinka ollaan päädytty tilanteeseen, jossa hallitus voi tehdä niin sanotusti mitä vain eikä kukaan edes eduskunnassa kritisoi hallitusta aidosti paitsi eräs kansanedustaja Ano Turtiainen. Hän tuntuu olevan ainoa aito kansanedustaja, jota kiinnostaa tavallisen kansalaisen elämä.

 

Kun tästä ”pandemiasta” ei tullut niin vakavaa kuin pelättiin, niin siitä yritetään tehdä nyt hallituksen ja median toimesta pelottava ja vaarallinen. Onhan se toki totta, että joillekin korona on vaarallinen, mutta se, että pitäisi koko Suomen kansaa pelotella sen vaarallisuudella, joka todellisuudessa koskee vain marginaalista ryhmää, niin vaikuttaa erittäin oudolta ajatukselta. Esimerkiksi lukiolaiset, jotka kirjoittavat tai kirjoittivat kevään aikana, niin heille suositeltiin kahden viikon omaehtoista karanteenia. Heille, jotka ovat nuoria ja terveitä, jotka tuskin koronan saatuaankaan sairastuisivat vakavasti. He todennäköisesti sairastaisivat koronan vain pelkkänä nuhatautina. Tämä joukkopsykoosi on mennyt liian pitkälle eikä tätä tulisi enää lietsoa yhtään enempää.

 

Toisekseen elpymisrahasto on asia, mikä voi järkyttää yhteiskuntarauhaa tulevaisuudessa vakavalla tavalla. On kyse Suomen kansasta ja tämän kansan hyvinvoinnista, joten miksi me tuhotaan kansan hyvinvointi ottamalla harppaus kohti liittovaltiota. Tämä on erittäin vaarallinen tie Suomelle, sillä talous ei kestä jatkuvasti kasvavaa velkataakkaa, mitä EU tuo tullessaan. Minä en tahdo olla Euroopan kansalainen vaan Suomen kansalainen tulevaisuudessakin.

 

Tässä oli hieman hajanaisia ajatuksia vellovasta korona ”kriisistä”, joka on saatu aikaan hallituksen toimesta pelottelemalla ihmiset joukkopsykoosiin. Toivon todella, että jokainen suomalainen miettisi nyt omalta kohdaltaan tulevaisuutta, sillä kaikki päätökset, mitkä hallitus tekee koronan ja elpymispaketin suhteen tulevat vaikuttamaan tavalla tai toisella sinunkin elämääsi.

 

Päätänkin sanoihin: Puolustamalla itseäsi, puolustat samalla koko Suomen kansaa!

+3
Miika Koskela

Olen 29 vuotias kolmen lapsen isä. Politiikan ahkera seuraaja ja kannanottaja. Minulla on kristillinen arvomaailma ja myöskin sen kautta katson tätä maailman menoa. Kannatan konservatiivisia arvoja, mutta ihminen on kuitenkin aina keskiössä. Ihmisiä vartenhan politiikkaa tulisi tehdä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu