Rasismi ja natsismikohuista suoraan konkurssiin

Nyt kansakunta saa poliittista viihdettä koko rahan edestä. Tämä viihde on vain melko kallista lystiä, sillä se saattaa maksaa Suomelle liikaa, kymmeniä miljardeja.

 

Mikäli hallitus kaatuu, niin silloin ei päästä tekemään niitä välttämättömiä päätöksiä talouden kestävyysvajeen paikkaamiseksi. Suomi ottaa ensi vuonnakin 10 miljardia euroa lisää velkaa, mikä tarkoittaa suomeksi sitä, että jos tätä velkaantumistahtia ei saada pysäytettyä niin Suomi Ab on konkurssissa vuosikymmenen päästä.

 

Rasismi ja natsismikohut eivät ole lasten leikkiä eikä sen varsinkaan pitäisi olla viihdettä, koska kyseessä on suomalaisten hyvinvointi ja ”hyvinvointivaltion” tulevaisuus keskipitkällä aikavälillä. Mikäli Suomeen ei saada toimivaa hallitusta, joka toteuttaa työelämä uudistuksia, sosiaali- ja terveysuudistuksia ja tee niitä välttämättömiä leikkauksia toissijaisista asioista valtiontaloudessa, jotka eivät kuulu valtion ydintoimintaan, niin kestävyysvajetta ei saada karsittua kasaan.

 

Mitä tästä sitten seuraa? Skenaariot ovat seuraavat: Suomen luotto velkojen maksuun romahtaa ja korkomenot nousevat tähtitieteellisiksi. Yhteiskuntarauha järkkyy. Kansalaiset joutuvat näkemään nälkää ja koko loppu hyvinvointiyhteiskunnasta- mitä siitä on jäljellä- romahtaa.

 

Pahimpana mahdollisena vaihtoehtona Suomella on jälleen vihervasemmisto hallitus- mikäli nykyinen hallitus kaatuu-, koska SDP:llä ja kumppaneilla ei näytä olevan joko taloudellista ajattelukykyä tai vastuuntuntoa Suomen tulevaisuudesta.

 

Näiden skenaarioiden vuoksi poliittinen viihde ja lyhytnäköisyys ei ole mielekästä ja tulee maksamaan yhteiskunnalle loppupeleissä ”itsenäisyyden”.

 

Suomi ei ole Norjan kaltainen rikas valtio, jolla on repertuaarissa biljoonan kokoinen öljyrahasto. Suomi ei ole myöskään Norjan kaltaisessa asemassa valtionvelan suhteen- Norjan valtionvelka on 29 % bkt:sta, kun taas Suomen osuus julkisenvelan suhteesta bkt:hen on 74 %.

 

Voiko näin enää jatkaa? Ei voi, koska Suomella ei ole Norjan kaltaista ihmelääkettä- öljyä- mikä takaisi yhteiskunnalle turvallisen, vakaan ja vauraan tulevaisuuden.

 

Joten loppupäätelmänä voidaan sanoa, että lyhytnäköisyys, polarisaatio ja vihapolitiikka tulee maksamaan Suomelle tulevaisuuden.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu