Setan ideologia- yhteiskunnan moraalinen rappio

Olen tässä seurannut sivusta jo pidemmän aikaa Setan, median ja vihervasemmiston ajamaa täysin moraalitonta ideologiaa.

 

Seta sai läpi vuosia sitten kauan ajamansa tasa-arvoisen avioliittolain ja nyt translain. Tiesin myöskin sen, kun Seta ajoi tasa-arvoista avioliittolakia läpi ettei se tule päättymään siihen vaan sen jälkeen he jatkavat uusilla vaatimuksilla. Silloin naurettiin ajatukselle, että Seta tulee vielä menemään pidemmälle näissä vaatimuksissaan, mutta tässä sitä nyt ollaan. Se on todellista totta nykypäivänä. Mikään ei riitä sille vaan aina enemmän ja enemmän vaaditaan kunnes terve järki ja moraali on saatu ammuttua alas. Seta myöskin ajaa pride- kulttuurillaan Suomessa väkisin läpi näitä vähemmistön ”ihmisoikeuksia”. Jos et hyväksy niitä tai alistu tämän ideologian alle, niin sinut teilataan aika nopeasti mediankin taholta.

 

Ongelmahan tässä on se, että Setan ajamat asiat eivät lopu vaan nyt agendalla on ajaa kouluihin tätä ideologiaa,  missä esimerkiksi poika voi halutessaan olla tyttö tai lapsi identifioitua vaikkapa hämähäkiksi tai muumiksi. Kouluhallitus ja Seta kannustaa lapsia tällaiseen käytökseen ja ei ihme, että lapset ja nuoret voivat huonosti. Mielenterveys ongelmat nuorilla ovat lisääntyneet ja tulevat taatusti lisääntymään tulevina vuosina ja vuosikymmeninä. Media on myöskin ottanut tehtäväkseen ajaa tätä ideologiaa eteenpäin ja tukee vihervasemmistoa ja Setaa näissä asioissa. Suurin osa nykypäivän toimittajista omaakin vihreiden tai vasemmiston ajatusmaailman ja sen kyllä näkeekin uutisoinnin tasosta ja laadusta. Media ei toimi nykypäivänä enää vallan vahtikoirana vaan suurimpana mielipiteiden muokkaajana ja vallan käyttäjänä.

 

Vielä kolme vuosikymmentä sitten näitä asioita ja tätä ideologiaa oltaisiin pidetty epäterveenä. Täytyy vain ihmetellä, että miten nopeasti yhteiskunnassa on tällainen murros tapahtunut huonompaan suuntaan.

 

Nyt olisi korkea aika harmaan massan tai sen ison joukon ihmisiä nousta vastustamaan tätä ideologiaa ja yhteiskunnallista murrosta. Enää ei voi sanoa, että pelottaa maineen tai työpaikan puolesta, jos tämä Suomi halutaan vielä pelastaa ja varjella sekä suojella lapsia ja nuoria tältä ideologialta.

 

Muuten moraalinen rappio tulee ajamaan tämän maan vielä suuriin vaikeuksiin ja ongelmiin.

Miika Koskela

Olen 29 vuotias kolmen lapsen isä. Politiikan ahkera seuraaja ja kannanottaja. Minulla on kristillinen arvomaailma ja myöskin sen kautta katson tätä maailman menoa. Kannatan konservatiivisia arvoja, mutta ihminen on kuitenkin aina keskiössä. Ihmisiä vartenhan politiikkaa tulisi tehdä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu