Suomen korruptoitunut yhteiskuntajärjestelmä ja hyvä veli- verkosto

Suomen eliitti, joka ajattelee vain omaa etuaan, sillä eihän heitä kiinnosta Suomen kansan etu. Voi voi tätä poliittista korruptiota ja hyvä veli- verkostoa, mikä täällä Suomessa hallitsee. Samaa teatteria vaalikaudesta toiseen esimerkiksi, kun nimitetään ministeriöihin silloisen ministeriötä hallitsevan puolueen suosikkeja ohi pätevämpien ehdokkaiden. Vihreät oppositiossa ollessaan valitteli juuri tällaista sulle- mulle leikkiä politiikan korkeimmissa viroissa. Noh, mitäs sitten Vihreät tekivät valtaan päästyään? Ihan täysin samaa, mitä oli oppositiossa kritisoinut.

 

Yksi räikeimmästä poliittisesta korruptiosta osoitus on oikeuskansleri Tuomas Pöystin tapaus. Oikeuskansleri on nyt julkisuudessa ryvettynyt Bernerin ja Marinin jupakan yhteydessä. Kyllä eliitti tietää, mitä tekee. Heille tärkeintä on oma valta ja viis veisataan Suomen kansasta ja meidän oikeudesta tietää, mitä vallan huipulla tapahtuu. Eliitti tosiaan ajattelee, että Suomen kansa on lampaita kaikki, jotka tekee kaiken niin kuin päättäjät haluavat.

 

Olen miettinyt, että kauanko tätä eliitin harjoittamaa vallan väärinkäyttöä pitää katsoa. Olen kuitenkin tullut siihen tulokseen, että loppua ei tule ennen kuin kansalaisilta viedään työt, toimeentulo ja koti alta. Sekään ei enää kaukana ole, kun hallituksen toimia seuraa.

 

Päättäjät ovat innoissaan, kun pääsevät globaalisti isoimpiin pöytiin ja silloin ei tietenkään pidä ajatella kansalaisten etua vaan ainoastaan oman poliittisen uran kehitystä. Ollaan valmiita myymään Suomi kunhan vain saadaan lisää valtaa ja suojatyöpaikka, kun Suomessa päättyy poliittinen ura.

 

Kuinka läpeensä mätä tämä Suomen yhteiskuntajärjestelmä on!

 

Mutta onneksi on olemassa vielä rehellisiä suomalaisia, jotka yrittävät omilla paikoillaan vaikuttaa, että järjestelmä olisi lojaali kansalle ja oikeudenmukainen. Kuitenkin Sanna Marinin johtama hallitus on räikeä esimerkki siitä, kuinka pitää palkata avustajia ja avustajille avustaja ja heillekin avustajia. Ja miljoonia euroja veronmaksajien rahaa palaa joku vuosi, että hallintokoneistoa päästään kasvattamaan.

 

Mietin vain sitä, että olisikohan noille miljoonille, jotka valuvat hukkaan parempaakin käyttöä? Ihan ensimmäiseksi tulee mieleen Hurstin ruoka-apu, joka ei saa tukia pennin tillinkiään. Samaan aikaan korruptoitunut hallitus syytää miljoonia rahaa ulkomaille.

 

Eli kysynkin ketä tämä läpeensä korruptoinut yhteiskuntajärjestelmä palvelee? Pitäisikö hyvä veli- verkosto lakkauttaa tavalla tai toisella? Olisiko ideaa valita jonkinlainen täysin riippumaton komitea tai viranomainen valvomaan aidosti, ettei hyvä veli- verkosto toimi enää? Ja vielä viimeisenä kysymyksenä, pitäisikö tämä järjestelmä laittaa romukoppaan ja aloittaa rakentamaan yhteiskuntajärjestelmää, joka palvelee paremmin kansalaisten etua?

 

Tässä oli vain muutamia kysymyksiä, mitkä heräsi mieleen, kun mietin tätä korruptoitunutta poliittista hyvä- veli verkostoa.

+9
Miika Koskela

Olen 29 vuotias kolmen lapsen isä. Politiikan ahkera seuraaja ja kannanottaja. Minulla on kristillinen arvomaailma ja myöskin sen kautta katson tätä maailman menoa. Kannatan konservatiivisia arvoja, mutta ihminen on kuitenkin aina keskiössä. Ihmisiä vartenhan politiikkaa tulisi tehdä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu