Suomesta on tulossa EU:n siirtomaa valtio!

Suomi elää poikkeuksellisia aikoja, sillä EU:n integraatio etenee pala palalta ja kriisien kautta kohti liittovaltiota. Yksi esimerkki kriisien kautta etenevästä integraatiosta oli keväällä hyväksytty elpymispaketti. Sen mukana tuli myöskin EU:n tasoiset verot. Suomi on jo tälläkin hetkellä yksi maailman koviten verotetuista maista, joten niin sanotut muovimaksut olisivat myrkkyä Suomen kansantaloudelle ja kansalaisille, koska velkaa ei voi jatkuvasti ottaa, joten raha otetaan suomalaisten pussista.

 

90- luvulla, kun Suomi liittyi EU:hun ja suomalaisilta kysyttiin neuvoa- antavassa kansanäänestyksessä mielipidettä liittymisestä Euroopan Unioniin, niin suomalaiset eivät äänestäneet nykyisenkaltaisesta EU:sta. Tämä jatkuva ja entisestään paheneva integraatio loukkaa myöskin meidän suvereniteettia, sillä perustuslain ensimmäisessä pykälässä sanotaan, että Suomi on täysivaltainen tasavalta.

 

No, nyt onkin aiheellista kysyä, että onko Suomi enää täysivaltainen tasavalta? Vastaus on mielestäni yksiselitteinen: Ei ole. Perusteluna voinen käyttää sitä, että suurin osa Suomen lainsäädännöstä tulee EU:sta direktiiveinä, jotka sitten kumileimasimen rooliin suostunut eduskunta hyväksyy kaikki nämä direktiivit. Tässä loukataan hyvinkin perusteellisesti Suomen perustuslakia, mutta kukaan ei tee asialle mitään.

 

Suomessa päättäjät ovat puolustaneet EU:ta sillä argumentilla, että pieni Suomi voi vaikuttaa kokoaan enemmän EU:n ytimissä, mutta tämä ei pidä paikkansa. Ranska- Saksa akselilla tehdään käytännössä kaikki päätökset ja muut vain vikisevät mennessään. Suomalaisille syötetään pajunköyttä, että EU on meille sopiva arvoyhteisö. Mikäli on eurooppamielinen ja liittovaltio myönteinen, niin silloin EU on oikea paikka, mutta meille kansallismielisille EU on kauhistus, josta on päästävä pois.

 

Meidän kansallismielisten tärkein tehtävämme on luoda suomalaisten keskuudessa EU vastaisuutta ja sitä on oikein lietsottava, jotta ihmiset näkisivät metsän puilta, että mihin ollaan oikeasti menossa.

 

Suomesta on tulossa tätä vauhtia EU:n siirtomaavaltio!

+13
Miika Koskela

Olen 29 vuotias kolmen lapsen isä. Politiikan ahkera seuraaja ja kannanottaja. Minulla on kristillinen arvomaailma ja myöskin sen kautta katson tätä maailman menoa. Kannatan konservatiivisia arvoja, mutta ihminen on kuitenkin aina keskiössä. Ihmisiä vartenhan politiikkaa tulisi tehdä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu