korona hysteria ja sensuuri iskee

Suomen kansaa johdetaan harhaan ihan urakalla! Tässä ei ole enään mitään tolkkua! On vain yksi totuus, mitä valtamedia rummuttaa Ylen johdolla meille suomalaisille. Se on vaarallinen tie, jos kaikki alkavat olemaan kaikesta samaa mieltä, sillä siinä piilee dominoefektin vaara.

 

Kaikki, jotka yrittävät olla eri mieltä, niin heidät vaiennetaan joko muiden kansalaisten tiimoilta, jotka esimerkiksi korona psykoosissaan yrittävät hiljentää ”väärässä” olijat. Toinen on sensuuri, mitä tapahtuu erilaisilla some alustoilla ja myöskin Uuden Suomen blogi alustalla.

 

Esimerkkinä otan tästä valtavasta sensuurista ja yhden totuuden puolesta puhujista, kun taloustieteen dosentti Tuomas Malinen potkittiin pois Uuden Suomen blogikirjoittajien joukosta. Hänen bloginsa poliisivaltio 2.0 oli erittäin asiallisesti kirjoitettu eikä siinä ollut mitään sellaista, mitä ei voisi muiden antaa lukea, mutta usarin ylläpito päätti poistaa blogin ja Malisen bloggaajien joukosta mielivaltaisesti muutamaa minuuttia myöhemmin blogin julkaisusta.

 

Tämä korona hysteria on lähtenyt ihan käsistä, sillä totuuden puolesta puhujat pyritään vaientamaan kokonaan. Esimerkiksi maikkarin toimittaja Ivan Puopolo haastatteli neljää merkittävässä asemassa olevaa lääketieteen edustajaa, jotka kertoivat, että rajoitukset ovat ylimitoitettuja. Puopolo yritti saada heistä jonkun maikkarin uutisaamuun haastateltavaksi, mutta kukaan heistä ei uskaltanut tulla pelätessään maineensa tai edustamansa tahon maineen vuoksi. Toinen esimerkki oli, kun lääkäri Mikael Kivivuori erotettiin vuorokaudessa Terveystalolta, koska kritisoi koronarokotteiden turvallisuutta.

 

Tässä vain joitakin esimerkkejä siitä, kuinka vaarallista on, kun lähdetään ajamaan yhtä ainoaa totuutta eikä vastaväitteitä suvaita. Ihmisten on hankala lähteä puolustamaan totuutta, koska pelkäävät menettävänsä työnsä ja toimeentulonsa sekä kaiken päälle leimautuvansa foliohattu tädeiksi. Kun oikein mietitte tätä kaikkea, mitä olen kirjoittanut ja kaikkea muuta korona vuonna tapahtunutta, niin eikö teillä herää kysymys, että mihin tällä kaikella pyritään?

 

En olisi vuosi sitten vielä uskonut, että kuinka helppoa ihmisten aivopesu tai koko kansakunnan aivopesu onkaan. Hallitus on tehnyt sen valtamedian suosiollisella avustuksella saadessaan koko Suomen kansan niin sanottuun joukkopsykoosiin.

 

Onkin aiheellista kysyä, että mistä päättäjät ovat keksineet kaikki nämä rajoitustoimenpiteet suomalaisia kohtaan? Miksi koko maailma globaalisti on lähtenyt näille rajoitusten tielle? On myöskin erittäin aiheellista kysyä sitä, että mistä nämä vaikutteet oikeasti tulevat, että Suomen pääministeri etunenässä on lähtenyt hallituksineen ja koko yhteiskunta järjestelmineen ajamaan tällaisia rajoitustoimenpiteitä yhdessä muun maailman kanssa? En millään jaksa uskoa siihen, että päättäjät Suomessa olisivat yksin keksineet tämän, ihan siitä syystä, koska koko muukin maailma on eristäytynyt.

 

En todella tiedä kuka tai ketkä lankoja todellisesti vetelevät tässä maailmassa globaalisti, mutta siitä olen varma ettei ainakaan Suomen pääministeri Sanna Marin kumppaneineen sitä ole ainakaan tehnyt eikä tee. Tässä taustalla täytyy olla paljon suuremmat voimat.

 

En ole luonteeltani millään muotoa salaliitoille altis, mutta tätä maailman menoa, kun katsoo sinisilmäisten linssien ohitse, niin huomaa ettei kaikki ole kohdallaan. Jotakin mätää tässä taustalla on! Ei tarvitse kuin nähdä hiukan vaivaa ja ajatella itsenäisesti sekä yhdistellä palasia, niin huomaa tämän saman, minkä itse olen huomannut.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu