Valtakunnansyyttäjän toimia on kyseenalaistettava!

Kansanedustaja Päivi Räsäseen kohdistuu neljä rikosprosessia, jotka valtakunnansyyttäjä on aloittanut. Nimikkeenä kaikkiin on kiihottaminen kansanryhmää kohtaan. Ihmettelen kyllä suuresti Räsäseen kohdistuvaa ajojahtia valtakunnansyyttäjän taholta. Toki täytyy myöntää, että en ole lakimies, joten en tiedä miten lakia tulkitaan tässä tapauksessa, mutta moraalisen oikeustajuni mukaan en voi ymmärtää Raija Toiviaisen toimia Räsästä kohtaan.

 

Veikkaanpa, että valtakunnansyyttäjältä on unohtunut syyttömyysolettama. Tämän lisäksi valtakunnansyyttäjän olisi hyvä kerrata itsekin näköjään vähän lakia, koska hänen täytyy olla Suomen lain mukaan tasapuolinen ja objektiivinen.

 

No, näyttääkö tämä sitten kovin tasapuoliselta ja objektiiviselta toiminnalta? Ei minun mielestä ainakaan. Luulenpa, etten ole ainut tässä Suomen maassa, joka ihmettelee valtakunnansyyttäjän toimia. Jotenka, jos hän on rikkonut itsekin lakia unohtamalla lain mukaiset periaatteet, kuinka syyttäjän täytyy toimia, niin eikö hänen silloin kuuluisi erota?

 

valtakunnansyyttäjän olisi syytä erota!

Miika Koskela

Olen 29 vuotias kolmen lapsen isä. Politiikan ahkera seuraaja ja kannanottaja. Minulla on kristillinen arvomaailma ja myöskin sen kautta katson tätä maailman menoa. Kannatan konservatiivisia arvoja, mutta ihminen on kuitenkin aina keskiössä. Ihmisiä vartenhan politiikkaa tulisi tehdä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu