Valtamedia hallituksen sylikoirana

Onko päättäjillämme eli pääministeri Sanna Marinin hallituksella kaikessa toiminnassaan puhtaat jauhot pussissa niin sanotusti ja voiko valtamediaan luottaa?

 

Tätä mietin, kun olen lukenut uutisia poliittisista virkanimityksistä, koronapolitiikasta ja EU:n elpymispaketista. Minusta näyttää siltä, että Suomen kansaa vedetään kuin litran mittaa. Toinen kysymys kuuluukin, että kunnioittaako pääministeri Sanna Marin hallituskumppaneineen kansan tahtoa? Hallitus varmaan luulee, että voi tehdä, mitä haluaa ja kansa vain hymyilee sekä hurraa hallituksen toimille. Valtamedia kylläkin hurraa ja kovasti! Median tehtävänä on saada kansa väkisin kannattamaan hallituksen toimia.

 

No, tähän väliin täytyy sanoa, että minä en ainakaan hurraa ja tiedän tuhansia muita suomalaisia, jotka eivät myöskään pureksimatta niele näitä hallituksen päätöksiä. Ihmettelen myös sitä, että media on hallituksen sylikoira. Eikös median tehtävänä ole olla vallan vahtikoira? Näyttää kuitenkin siltä, että Marinin Sanna saa tehdä, mitä vain ja media ylistää häntä.  Sen sijaan, että media kritisoisi hallitusta, niin media ylistää Marinia, kun hän on jonkin lehden kansisivulla. Tämä on todella demokratian tappio voiton sijaan.

 

Median tehtävänä on valvoa, että kansa saa tietää aidosti kaiken olennaisen hallituksen toiminnasta ilman asioiden lieventämistä taikka vääristelyä. Valtamedia Ylen johdolla uutisoi kaikesta negatiivisesti, mikä ei palvele hallituksen ideologiaa. Tämä on täysin absurdi tilanne! Tällaistako tapahtuu vuonna 2021 demokraattisessa oikeusvaltiossa?

 

Onneksi on muutama toimittaja, jotka ovat vielä totuuden puolella. Tosin se on ikävää, että niitä on vain muutama ja kaikki mahtuu yhden käden sormilla laskettavaksi.

 

Mikäli valtamedia haluaa saada uskottavuutensa takaisin, niin alkaisi uutisoimaan kaikesta niin kuin journalistien kuuluisi tehdä eli ennakkoluulottomasti, kriittisesti ja ilman ennakkoasenteita.

+10
Miika Koskela

Olen 29 vuotias kolmen lapsen isä. Politiikan ahkera seuraaja ja kannanottaja. Minulla on kristillinen arvomaailma ja myöskin sen kautta katson tätä maailman menoa. Kannatan konservatiivisia arvoja, mutta ihminen on kuitenkin aina keskiössä. Ihmisiä vartenhan politiikkaa tulisi tehdä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu