Näin kasvatat nuoresi (Loppu ikärasismille)

Kouluissa pitäisi ehdottomasti olla enemmän vanhempainiltoja, ainakin siihen saakka kun nuori on valmis muuttamaan pois kotoansa, pitäisi kouluissa järjestää vanhempainilta tai palaveri vähintään kerran kuussa jossa sitten keskusteltaisiin että mikä olisi nuoren hyvinvoinnin, kasvun ja kehityksen kannalta kaikkein tärkeintä.
Koska ne ennakkoasenteet jotka nuori oppii sisäistämään vanhempiensa kautta, se mielikuva mitä se vanhempien jättämä esimerkki jättää norten alitajuntaan, muokkaa nuoren koko sitä arvomaailmaa ja asenteita, esim. onko 30 vuotta täyttnyt sopiva seurustelukumppani 19 vuotiaalle nuorelle joka asuu vielä vanhempiensa taloudessa, mitenkä se kaikki vaikuttaa siihen että millaiseen seuraan nuori hakeutuu oman tuttavapiirin tai kaveripiirin innoittamana. Ja entä jos nuori on vaikka kiinnostunut seurustelusta? Niin millä perustein nuori valitsee oman seurustelukumppaninsa, riippuu aivan kokonaan vanhempien jättämästä mielikuvasta ja auta armias jos kysymyksessä sattuu olemaan nuorta ikäistänsä vanhempi tai nuorempi poika tai tyttökaveri niin mitenkä nuoren vanhemmat siihen suhtautuisivat.
Ja tämän takia ne ennakkoasenteet pitäisi ehdottomasti saada muutettuuksi koska ketkä muutkaan ovat niistä arvoista ja asenteista vastuussa kiun lapsen vanhemmat. Tämän takia meillä pitäisi ehdottomasti olla enemmän keskustelua asiasta ja myöskin ne asiat joista ei ole lupa puhua niin pitäisi niistäkin uskaltaa puhua vanhempainilloissa.

MikaelLingman

1988 Taiteilijapersoona, blogaaja ja hardcore toisinajattelija.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu