Eduskunnan kriisiä ei enää tuolileikillä ratkaista

Nyt kun kaikille on selvinnyt miksi juuri “riikka“ oli / on Halla-ahon luotettu perustyön jatkaja puheenjohtajaksi, niin pitää myös muistaa, että Jussi on tiennyt “riikan“ kokoajan. Eikä editoinut hänen viestejään.

Ja on nyt itse parlamentarismin lukkarina eduskunnassa, puhemiehenä valtiojärjestyksen korkealla paikalla.

Suomalainen parlamentarismi on kriisissä ja sellaisten arvovalintojen edessä, jota ei todennäköisesti helpolla tuolileikillä ratkaista.

Missä on huoli maabrändistä ja perisuomalaisesta huolesta: “mitä meistä ajatellaan… ettei mene uskottavuus..”

Missä on meidän hallituksen ja eduskunnan uskottavuus?

Ja median?

Kun he eivät pengo ajallaan, mutta miksipä he penkoisivat suurten puolueiden tekemisiä, kun he eivät Suomessa pengo kartelleja ja rakenteellista korruptiotakaan  mm. metsä-, kaivos- ja energiasektoreilla sekä virkakoneistossa ym muissa kuvioissa. Suomessa on tapana, että isoja ikäviä ja todellisia asioita ei pengota. Pieniä ihmisiä, yrittäjiä ja toimijoita sitten kurnuutetaan, että kansa pysyy kurissa uskoen valheelliseen mantraan, että “Suomessa ei ole korruptiota“, vaikka Suomi on rakenteellisen korruption mallimaa kaikilla tasoilla – varsinkin isoissa asioissa.

MikaFljt
Vihreät Kuusamo

YTM / kansainväliset suhteet ja politiikka, varakansanedustaja, maakunta- ja aluevaltuuston sekä Kuusamon valtuuston jäsen. Oulun vaalipiirin Vihreiden varapuheenjohtaja, Koillismaan Vihreiden ja Ekovihreiden puheenjohtaja. Kuusamon kasvatus- ja sivistyslautakunnan jäsen. Tulevaisuuslautakunnan varajäsen. Hyvinvointialueen yhdyspintalautakunnan varapuheenjohtaja.
www.mikaflojt.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu