Kittilän pikkupojat: ”Noh rikkokaa se pato siellä Kemissä”

Kittilän pikkupojat: ”Noh rikkokaa se pato siellä Kemissä”

Jälleen yksi poikien ja tulevien miesten sukupolvi kasvaa keskelle Lapin ja Pohjois-Suomen lohijokivarsien epäoikeudenmukaisuutta, vailla ikimuistoista nautintaoikeutta vaelluskaloihin, vain valtioyhtiöiden Fortum / Kemijoki Oy:n & PVO:n sekä heidän omistajien ahneuden sekä kepun, demareiden, kokkareiden jne poliittisen sokeuden tähden.

Sitten jotkut kehtaa puhutella Arkadianmäellä hurskaasti, että tämä olis joku oikeusvaltio ja mallimaa. Ei tämä ole kuin rakenteellisen korruption mallimaa nynnymedialla ja saamattomilla poliitikoilla kuorrutettuna

EU:n vesipuitedirektiivi on toimeenpantavaan täysimääräisesti Suomen lainsäädäntöön ja toimenpiteisiin eikä sitä pidä suurten puolueiden ja vesivoimayhtiöiden yhteiskorruptiolla enää estää. Oikea oikeusvaltio kuuluu myös vesiluonnolle, vaelluskaloille ja jokivartisille ei vain vesivoimayhtöille kätyreineineen. Halvat Luonnonmukaiset ohitusuomat eli pienpurot/mahdollistavat kaikkien vaelluskalojen ylös- ja alasvaellukset. Yhtiöiden ajamiin kalliisiin ja toimimattomiin betonisiin teknisiin korruptiokalateihin ei pidä sortua. Ne ovat ylikalliita ja ne eivät toimi kaikille vaelluskaloille ja toimimattomina ne palvelee yhtiöiden viivytystaistelun etua. Kansalaiset olkaa tarkkana yhtiöiden & niitä rahasta lähellä olevan K median kanssa sekä boikotoikaa Fortumin / Kemijoki Oyn / PVO:n (Metsäyhtiöt) sekä muidenomistajatahojen kuten Helén sähkösopimuksia ja tuotteita sekä palveluita. Tämä vyyhti on Suomen rakenteellisen korruption ytimessä. Ollut jo vuosikymmeniä. muun muassa Suomen Mankalala periaate pitää purkaa se on kolonialistista riistoa.

 

MikaFljt
Vihreät Kuusamo

YTM / kansainväliset suhteet ja politiikka, varakansanedustaja, maakunta- ja aluevaltuuston sekä Kuusamon valtuuston jäsen. Oulun vaalipiirin Vihreiden varapuheenjohtaja, Koillismaan Vihreiden ja Ekovihreiden puheenjohtaja. Kuusamon kasvatus- ja sivistyslautakunnan jäsen. Tulevaisuuslautakunnan varajäsen. Hyvinvointialueen yhdyspintalautakunnan varapuheenjohtaja.
www.mikaflojt.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu